Το Tomtom Go έχει χαρακτηριστεί και ως απόλυτη εναλλακτική στο Google Maps. Είναι μια πολύ καλή εφαρμογή πλοήγησης η οποία είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν για ένα χρόνο η premium έκδοσή της στα πλαίσια καλοκαιρινής προσφοράς.

Όλα τα Xiaomi smartphones αποκτούν πλέον +6GB RAM με αυτό το κόλπο!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η προσφορά δεν αφορά την Ελλάδα, ως εκ τούτου θα πρέπει να ακολουθήσουμε κάποια πρόσθετα βήματα για να την πάρουμε. Σε αυτή τη σελίδα  συγκεκριμένα σου αναφέρει τη διαδικασία. Αν πατήσεις στο Activate οπως δείχνουν τα βήματα θα σε πάει στο ηλεκτρονικό κατάστημα όπου θα σε ρωτήσει αν θέλεις να γυρίσεις στο κατάστημα της Ελλάδας. Εκεί θα επιλέξεις να συνεχίσεις με το κατάστημα του Ηνωμένου Βασιλείου όπου αυτόματα μόλις το κάνεις θα στο δώσει δωρεάν. Αν δεν στο δώσει βάλε στο κωδικό voucher το summerof2024.

Χρειάζεσαι κάρτα, κατά προτίμηση Revolut (φρόντισε να έχει μόνο 1-2 ευρώ για την επιβεβαίωση της κάρτας) ενώ θα πρέπει να απενεργοποιήσεις την ανανέωση για να μην σε χρεώσει μετά τον ένα χρόνο. Το techmaniacs.gr δεν φέρει καμιά ευθύνη για χρεώσεις επειδή ο χρήστης δεν έκανε ακύρωση της συνδρομής.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.