Εξαιτίας του κορωνοϊού αρκετές παραγωγές ταινιών έχουν σταματήσει, όσες ήταν να κυκλοφορήσουν αναβλήθηκαν, ενώ όσες παίζονται τώρα στις κινηματογραφικές αίθουσες έχουν μειωμένα ή και καθόλου έσοδα.

Η Amazon, ξεκίνησε μία νέα υπηρεσία η οποία έχει ως στόχο να επιτρέψει σε όλους τους σινεφίλ να παρακολουθήσουν τις ταινίες που παίζονται στις κινηματογραφικές αίθουσες, από την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Στο Amazon Prime Video Cinema οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν ή ενοικιάσουν ταινίες που παίζονται ακόμη στους κινηματογράφους. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για όσους έχουν ενεργή συνδρομή Amazon Prime Video. Προς το παρόν, ο κατάλογος του Prime Video Cinema περιέχει τις εξής ταινίες:

  • Onward
  • Invisible Man
  • Emma
  • The Hunt

Οι τρεις τελευταίες ταινίες είναι διαθέσιμες για ενοικίαση 48 ωρών με κόστος $19,99. Από την άλλη, το Onward πωλείται για το ίδιο ποσό, δηλαδή ο χρήστης πληρώνει μία φορά και προσθέτει την ταινία στη συλλογή του.

Οι παραπάνω ταινίες βγήκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν μερικές εβδομάδες. Σε εποχές προ κορωνοϊού, θα έπρεπε να περιμένουμε μήνες πριν μία ταινία γίνει διαθέσιμη on-demand.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν οι εταιρείες και τα κινηματογραφικά στούντιο θα συνεχίσουν την ίδια τακτική όταν η μπόρα της πανδημίας περάσει, ή θα στραφούν ξανά στις παλιές πάγιες τακτικές τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.