Οι κάτοχοι καμερών της Ring, της εταιρείας που ανήκει στην Amazon, μπορούν να συμμετάσχουν στο νέο διαγωνισμό ο οποίος και θα δώσει σε έναν επίδοξο νικητή το ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να υποβάλλουν βίντεο από τα κλειστά κυκλώματα που έχουν εγκαταστήσει στα σπίτια ή στις επιχειρήσεις τους και στα οποία απεικονίζεται εξωγήινη δραστηριότητα.

Οποιοσδήποτε πάνω από 18 ετών μπορεί να υποβάλλει ένα video το οποίο θα περάσει από έλεγχο για να καθοριστεί αν ικανοποιεί τα κριτήρια. Ο τυχερός θα πάρει 1 εκατομμύριο δολάρια, σε καταβολές των 50.000 δολαρίων το χρόνο για δυο δεκαετίες. Το video θα πρέπει να παρουσιάζει δραστηριότητα η οποία να μην μπορεί να εξηγηθεί.  Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν και μια Amazon gift card των 500 δολαρίων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.