Εν όψει της ανακοίνωσης που θα λάβει χώρα σε λίγες ώρες, έχουν διαρρεύσει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το Humane Ai Pin, συμπεριλαμβανομένης της τιμής του. Σύμφωνα με την πηγή, η συσκευή κοστίζει 699 δολάρια, μαζί με τη συσκευή η εταιρεία δίνει έναν φορτιστή και δύο “ενισχυτές μπαταρίας”. Οι ενισχυτές παρέχουν ενέργεια και χρησιμεύουν ως μαγνητικό κλιπ για τα ρούχα.

Humane Ai Pin

Ωραία όλα αυτά, αλλά το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο είναι τα 24 δολάρια το μήνα που πρέπει να πληρώνει κανείς για τη “Humane Subscription”. Αυτή η συνδρομή παρέχει δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και έναν αριθμό τηλεφώνου, ένα Humane MVNO, που χρησιμοποιεί το δίκτυο της T-Mobile. Επίσης, στη συνδρομή υπάρχει cloud χώρος αποθήκευσης και δυνατότητα απεριόριστων αναζητήσεων σε μοντέλα AI από τη Microsoft και την OpenAI.

Το Humane Ai Pin έχει έναν απροσδιόριστο Qualcomm Snapdragon επεξεργαστή, διαθέτει κάμερα, αισθητήρες βάθους και κίνησης, ένα ηχείο, και έναν προβολέα λέιζερ. Εκτός από τις φωνητικές εντολές, υπάρχει ένα touchpad και η δυνατότητα σύνδεσης ακουστικών Bluetooth. Σημειωτέον, ο χρήστης πρέπει να ενεργοποιεί με φυσικό τρόπο το Pin, αγγίζοντας το, καθώς δεν υπάρχει λέξη αφύπνισης. Όταν η συσκευή πραγματοποιεί εγγραφή, εμφανίζεται η ένδειξη “Trust Light”, η οποία είναι μια λωρίδα στο επάνω μέρος της συσκευής.

Humane Ai Pin

Το Ai Pin τρέχει ένα λειτουργικό σύστημα που ονομάζεται “Cosmos”, το οποίο μπορεί να συνοψίζει τα εισερχόμενά και να γράφει μηνύματα που εκφωνούνται με τη φωνή του χρήστη. Επιπλέον, υπάρχει ενσωμάτωση του Tidal, λειτουργίες φωτογραφίας, και κάποιου είδους πύλη “Humane.center” για την προβολή φωτογραφιών, βίντεο και σημειώσεων από το Ai Pin σε άλλες συσκευές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.