Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες streaming μουσικής για να διαλέξετε. Το Spotify, YouTube Music, και το Apple Music δεν είναι οι μόνες διαθέσιμες επιλογές, φυσικά. Το Tidal ήταν μια από τις πρώτες εφαρμογές που έκανε γνωστή την ιδέα του streaming μουσικής υψηλής πιστότητας και, ενώ δεν έφτασε ποτέ στα επίπεδα των ανταγωνιστών του, εξακολουθεί να βρίσκεται εκεί έξω και να έχει αξιόλογο κοινό.

Εάν αναζητάτε ένα εναλλακτικό δωρεάν πλάνο για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια, θα χαρείτε να μάθετε ότι το Tidal μπαίνει στο παιχνίδι. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή της διαθέτει πλέον δωρεάν streaming μουσικής, εκτός από τις προϋπάρχουσες μηνιαίες συνδρομές.

Το Spotify και το YouTube Music προσφέρουν επί του παρόντος δωρεάν συνδρομές στους χρήστες τους, αλλά αυτή η κίνηση επιτρέπει στο Tidal να μπει πιο δυναμικά στο παιχνίδι και να αυξήσει το κοινό του. Που ξέρεις, ίσως κάποια μέρα αφήσει πίσω κατά πολύ τους αντιπάλους του.

Όπως θα περίμενε κανείς, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί που στοχεύουν να πιέσουν τους χρήστες να πληρώσουν κάποια συνδρομή. Στο δωρεάν πλάνο του Tidal υπάρχουν διακοπές για διαφημίσεις, απουσιάζει η δυνατότητα ακρόασης χωρίς σύνδεση και η ποιότητα περιορίζεται στα 160kbps.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι τα επί πληρωμή πλάνα είναι δύο το Hi-Fi και το Hi-Fi Plus. Το πρώτο κοστίζει 9,99$ το μήνα και παρέχει καλύτερη ποιότητα μουσικής (έως 1.411kbps), ακρόαση χωρίς σύνδεση, και αφαιρεί τις διαφημίσεις. Με άλλα λόγια, είναι λίγο πολύ το τυπικό πακέτο, αλλά με υψηλότερη ποιότητα.

Το Hi-Fi Plus, εν τω μεταξύ, διπλασιάζει την τιμή στα 19,99$ ενώ παρέχει μερικά πλεονεκτήματα σε σχέση με το φθηνότερο πλάνο. Η ποιότητα μουσικής φτάνει τα 9.216kbps, τέλεια για αυτά τα ηχεία υψηλής τεχνολογίας που κοιτάζετε εδώ και μήνες.

Αυτές οι νέες συνδρομές του Tidal είναι πλέον διαθέσιμες. Η δωρεάν βαθμίδα περιορίζεται επί του παρόντος στους χρήστες που μένουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η εταιρεία σχεδιάζει να την επεκτείνει και σε άλλες αγορές στο μέλλον.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.