Η Huawei πραγματοποίησε μια εκδήλωση παρουσίασης προϊόντων στην οποία αποκάλυψε το πρώτο της clamshell P50 Pocket και το νέο της smartwatch Watch D. Είδαμε ήδη τα πάντα για το τηλέφωνο, ας ρίξουμε μία ματιά και στο ρολόι.

Το Watch D αποτελείται από ένα ειδικά κατασκευασμένο αλουμίνιο υψηλής σκληρότητας με βελτιωμένη αντοχή. Η οθόνη του είναι τετράγωνη με μέγεθος 1,64 ίντσες και HD ανάλυση και 326ppi πυκνότητα. Το ρολόι έχει το ένα έκτο του βάρους ενός παραδοσιακού πιεσόμετρου.

Η Huawei δήλωσε επίσης ότι οι αυστηρές δοκιμές αεροστεγανότητας έχουν δώσει στο Watch D πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό και στη σκόνη, καθιστώντας το το πρώτο ρολόι της βιομηχανίας με υποστήριξη παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης που διαθέτει τέτοια πιστοποίηση.

Η ανίχνευση των καρδιακών παλμών γίνεται μέσω ενός οπτικού αισθητήρα υψηλής ευαισθησίας οκτώ καναλιών και παρέχεται υποστήριξη για 70+ αθλητικές δραστηριότητες, κάθε είδους.

Στο εσωτερικό του Huawei Watch D έχει τοποθετηθεί μικροαντλία μεγέθους ίσου με ένα μικρό νόμισμα και ικανότητα συμπίεσης 40kPa, επιτρέποντας την ακριβή μέτρηση της αρτηριακής πίεσης από 40mmHg έως 230mmHg.

Ένας υβριδικός αλγόριθμος μέτρησης που αναπτύχθηκε από την εταιρεία χρησιμοποιεί ισχυρούς υπολογιστές AI και έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει περαιτέρω τις δυνατότητες ανίχνευσης του ρολογιού.

Η λειτουργία μέτρησης της αρτηριακής πίεσης (ΒP) λέγεται ότι πληροί τα πρότυπα της φαρμακευτικής βιομηχανίας με εξαιρετικά μικρό περιθώριο σφάλματος στη μέτρηση. Επιπλέον, έχει συνδυαστεί με EGG, η οποία είναι βασικά μια εξέταση για τον έλεγχο του καρδιακού ρυθμού και της ηλεκτρικής δραστηριότητας.

Η Huawei λέει ότι 6 μετρήσεις BP και 5 EGG ανά ημέρα εξακολουθούν να προσφέρουν έως και 7 ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η φόρτιση του ρολογιού γίνεται ασύρματα.

Επιπλέον, η Huawei προσφέρει υπηρεσίες γιατρών που καλύπτουν τη δίαιτα, τον ύπνο, και άσκηση, και επιτρέπουν την απευθείας κοινοποίηση των δεδομένων υγείας με τους γιατρούς, οι οποίοι στη συνέχεια παρέχουν πλάνο διαχείρισης υγείας. Μάλλον αυτές οι υπηρεσίες θα αφορούν μόνο την Κίνα και θα κοστίζουν 599 yuan ή κάπου στα 83 ευρώ.

Το Huawei Watch D θα είναι διαθέσιμο σε Classic Black και Elegant Titanium και κοστίζει 2.988 yuan ή κάπου στα 415 ευρώ. Η πώληση του θα ξεκινήσει στην Κίνα στις 25 Δεκεμβρίου και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περισσότερες αγορές το 2022.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.