Οι καινοτόμες ιδέες της Huawei συνεχίζουν. Εκτός από το Huawei Watch GT Cyber που είδαμε πριν από λίγες ώρες, επιλέξαμε να περάσουμε να δούμε και το Huawei Watch Buds, το ρολόι που σου κάνει δώρο ακουστικά στο εσωτερικό του. Ακριβώς, εντός του Huawei Watch Buds ο χρήστης θα συναντήσει ένα ζευγάρι ακουστικών που βγάζεις περίπου 4 ώρες ομιλίας.

huawei watch buds

Huawei Watch GT Cyber: Κάτι περισσότερο από εντυπωσιακό

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η αυτονομία. Συγκεκριμένα αυτή αγγίζει τις 7 ημέρες, ενώ αν επιλέξεις να φορτίσεις και τα ακουστικά από το ρολόι η αυτονομία αγγίζει τις 3 ημέρες. Τα ακουστικά διαθέτουν Active Noise Cancellation για μια ανενόχλητη εμπειρία χρήσης.

huawei watch buds

Το Huawei Watch Buds έχει 1.43 ιντσών AMOLED κυκλική οθόνη με 460 x 460 pixels ανάλυση, λουράκι από δέρμα και κορώνα. Παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό, τον ύπνο, τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα, και πάνω από 80 αθλητικές δραστηριότητες. Τα ακουστικά έχουν pill-shaped σχεδιασμό ενώ διαθέτουν touch controls.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.