Βρισκόμαστε στην έκθεση MWC 2023 όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το Huawei Watch GT Cyber. Τα παραδοσιακά smartwatches σίγουρα έχουν άκρως ενδιαφέρον και σύγχρονο design, επιτρέποντας να αλλάξουμε τα λουράκια σε αυτά της αρεσκείας μας, δίνοντάς μας πλήθος επιλογών. Ωστόσο, όσον αφορά το σώμα του ρολογιού, οι επιλογές μας είναι περιορισμένες.

huawei watch gt cyber

 

Ακριβώς σε αυτό το πρόβλημα, η Huawei βρήκε τη λύση, δείχνοντας το Huawei Watch GT Cyber, ένα smartwatch που μπορεί να αλλάξει σώμα.  Ακριβώς, το Huawei Watch GT Cyber σου επιτρέπει να βγάλεις το κυρίως σώμα του ρολογιού από το bezel / frame που το υποστηρίζει και να το τοποθετήσεις σε ένα άλλο, απλά κουμπώνοντάς το με το χαρακτηριστικό κλικ που βλέπεις στο video.

 

Φέρει πλήθος λειτουργιών με έμφαση στην υγεία, διαθέτει μετρητή καρδιακού παλμού, μετρητή επιπέδων οξυγόνου στο αίμα και γενικώς ότι θα περίμενες από ένα τέτοιο ρολόι αυτής της κατηγορίας, με την εταιρεία να μην έχει ανακοινώσει την τιμή του. Πρόκειται για μια πρόταση η οποία κυριολεκτικά σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.