Το Huawei Watch 4 θα κάνει σύντομα το επίσημο ντεμπούτο του και οι πρώτες πληροφορίες για αυτό συνεχίζουν να καταφθάνουν. Έτσι μετά το SMS satelite feature μαθαίνουμε ότι η Huawei θα το εξοπλίσει με υλικό ζιρκόνιο περιμετρικά κάνοντάς το πιο premium από ποτέ.

Αναμένεται η Huawei να το χρησιμοποιήσει σε μια πιο premium και φυσικά ακριβή έκδοση του Huawei Watch 4 στο watch frame του wearable. Προς το παρόν δεν υπάρχουν  περισσότερες πληροφορίες. Το Huawei Watch 4 θα φέρει επίσης, όπως γράψαμε χθες και δορυφορική επικοινωνία, κάτι το οποίο θα το καταστήσει το πρώτο ρολόι της βιομηχανίας με ένα τέτοιο χαρακτηριστικό.

Η δορυφορική επικοινωνία επιτρέπει τους χρήστες να στέλνουν SMS χωρίς δίκτυο κινητής για περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει σήμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.