Η Huawei προετοιμάζεται αυτή τη στιγμή για η διάθεση των νέων της wearable συσκευών μεταξύ των οποίων θα είναι και το Huawei Watch 4. Σύμφωνα με τον tipster Classmateguan, ένα Huawei smartwatch θα καταφθάσει με μια εντελώς νέα δυνατότητα, αυτής της δορυφορικής επικοινωνίας. Δεν επιβεβαίωσε το όνομα της συσκευής, ωστόσο αυτή αναμένεται να είναι το Huawei Watch 4.

Από την άλλη πλευρά, έρχεται και το Huawei Watch GT 4, αν και πρόκειται περισσότερο για ένα sports ρολόι παρά τον κύριο πρωταγωνιστή όπως σημειώνει το huaweicentral, κάτι που σημαίνει ότι τη δορυφορική επικοινωνία θα τη δούμε αρχικά στο Huawei Watch 4.

Τι είναι όμως η δορυφορική επικοινωνία. Η HUAWEI πρώτη έδωσε στο κοινό αυτό τον τύπο επικοινωνίας με το Mate 50 Pro. Με αυτό το χαρακτηριστικό η συσκευή μπορεί να στείλει SMS χωρίς την ανάγκη σύνδεσης σε κάποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Η πρώτη γενιά της υπηρεσίας ήταν όμως ενός δρόμου, που σημαίνει πως δεν μπορούσε να δεχθεί ο χρήστης απάντηση. Για αυτό το λόγο περιορίστηκε σε περιστατικά έκτακτης ανάγκης. Οι επερχόμενες συσκευές ίσως έχουν το ίδιο χαρακτηριστικό, ώστα να ανταγωνιστεί την κλήση έκτακτης ανάγκης, που έχουν τα iPhones.

Στο HUAWEI Watch 3 η εταιρία έκανε χρήση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας για αυτό τον σκοπό, όμως αυτό ίσως αλλάξει στην επερχόμενη γενιά, προσθέτοντας την χρήση δορυφορικής επικοινωνίας για όταν δεν υπάρχει σήμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.