Η Huawei έχει μπει δυναμικά στην αγορά, με την κατασκευή πολύ αξιόλογων συσκευών. Στην φετινή MWC 2015 εντυπωσίασε τους περισσότερους από εμάς, με την ανακοίνωση του Huawei Watch.

huawei watch

Το Huawei Watch, είναι το πρώτο Android Wear ρολόι της εταιρείας και σίγουρα είναι ένα από τα πιο κομψά smartwatches που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Διαθέτει στρογγυλή οθόνη με πολύ λεπτά bezels και είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, πρόσφατες φήμες όμως έλεγαν πως η τιμή του θα είναι περίπου στα 1.000 δολάρια. Ευτυχώς, σύμφωνα με μια γερμανική ιστοσελίδα η τιμή του θα είναι πολύ χαμηλότερη.

huawei-watch-price

Αν η καταχώρηση είναι πραγματική, η μαύρη και η ασημή έκδοση της συσκευής θα κοστίζει 349 ευρώ, ενώ η χρυσή θα είναι κατά 50 ευρώ ακριβότερη. Η τιμή προέρχεται από ιστοσελίδα με εμπόρους λιανικής πώλησης, μέσα όμως σε αυτούς βρίσκεται και το Amazon.de ως πωλητής, όπου η τιμή που δίνει και γα τις τρεις εκδόσεις είναι μάλλον ανησυχητική καθώς ορίζεται στα 999 ευρώ.

Η τιμή των 349 ευρώ είναι αποδεκτή αν σκεφτούμε πως προσφέρει τα περισσότερα από όλα τα smartwatches της αγοράς, ενώ είναι και το πρώτο Android Wear με οθόνη από ζαφείρι, που είναι αρκετά ακριβό.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.