Η Huawei ανακοίνωσε πριν λίγο το MediaPad X2, αλλά δεν έμεινε εκεί, καθώς ανακοίνωσε καθώς ανακοίνωσε και ένα Smartwatch με Android Wear. Ο λόγος για το Huawei Watch, που έρχεται σε διαφορετικά χρώματα και στυλ. Έτσι, μπορούμε να το βρούμε σε χρυσό, ασημί και μαύρο, ενώ διαθέτει και πληθώρα από λουράκια για να διαλέξουμε. Στο θέμα της εμφάνισης έχουμε 40 διαφορετικά στυλ ρολογιού για να αλλάζουμε, ανάλογα με την διάθεσή μας.

Screen-Shot-2015-02-28-at-2.46.31-PM-710x392

Η οθόνη του Huawei Watch είναι AMOLED με διάμετρο 42mm, κάτι που το κάνει unisex, σύμφωνα με την εταιρία. Η ανάλυση της οθόνης είναι 400×400, που σημαίνει πως η πυκνότητα σε pixels είναι στα 286ppi. H οθόνη διαθέτει υψηλή αντίθεση που φτάνει τα 10.000:1.

Το ρολόι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει δύο πλήκτρα για να αλληλεπιδρούμε με την συσκευή. Φορτίζεται από επαγωγική βάση, όπως και το Moto 360. Στο εσωτερικό του θα βρούμε Snapdragon 400, 512MB RAM και Bluetooth 4.1. Διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών, βαρόμετρο και άλλους αισθητήρες, χάρη στους οποίους ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί τις θερμίδες που έκαψε, τους παλμούς του, το υψόμετρο, τα βήματα που έκανε και την απόσταση που διάνυσε.

Huawei-Watch-images (1)

Το Huawei Watch θα κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον 20 χώρες αρχικά, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, Βρετανία, Αργεντινή, Αυστραλία, Βραζιλία, Καναδά, Ολλανδία, Φινλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Hong Kog, Ιταλία, Ιαπωνία, Νορβηγία, Ρωσία, Φιλιππίνες, Ν. Κορέα, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και ΗΑΕ. Η τιμή μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.