Η Huawei αλλάζει το όνομα της σειράς Huawei P και πλέον θα ονομάζεται Pura. Πότε θα δούμε όμως τα Huawei Pura 70 στα καταστήματα, ώστε να μάθουμε όλα τους τα χαρακτηριστικά;

Σύμφωνα με πηγές από τα επίσημα καταστήματα της Huawei στην Κίνα, η κυκλοφορία θα λάβει χώρα πριν το τέλος του Απριλίου. Όμως ένας υπάλληλος αποκάλυψε πως τα Pura 70 Series πιθανότατα θα κυκλοφορήσoyn στα καταστήματα στις 18 Απριλίου.

Ήδη τρέχουν τυφλές προπαραγγελίες για τις συσκευές στην Κίνα, κατά τις οποίες οι φανατικοί χρήστες της εταιρίας, μπορούν να προπαραγγείλουν την συσκευή, χωρίς να ξέρουν πως θα είναι. Ακόμα και έτσι όμως, δεν είναι σίγουρο πως θα πάρουν την συσκευή στην ώρα της, καθώς μπορεί να εξαντληθούν τα αποθέματα μέσα σε λίγα λεπτά. Σύμφωνα με το προσωπικό ενός μόνο καταστήματος, πάνω από 100 άτομα έχουν προπαραγγείλει συσκευή.

Μιας και δεν θα γίνει επίσημη ανακοίνωση της συσκευής, ακολουθώντας την πολιτική του Mate 60, απλά μια μέρα θα ξυπνήσουμε και θα δούμε τους πρώτους χρήστες να έχουν τις συσκευές.

Pura 70 χρώματα καταστήματα μνήμη

Μέχρι τότε έχουμε μόνο τις διαρροές και η τελευταία έρχεται από τον αξιόπιστο Digital Chat Station, που μας αποκάλυψε χρώματα, αποθηκευτικό χώρο και μήνες, για τα Pura 70 Series.

Κίνα στην αντεπίθεση: Εντολή απομάκρυνσης αμερικάνικου εξοπλισμού από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας

Αν οι πληροφορίες επαληθευτούν, τότε μεθαύριο Πέμπτη 18 Απριλίου, θα έχουμε τις πρώτες συσκευές σε χέρια χρηστών, ενώ θα δούμε και τα πρώτα βίντεο από την Κίνα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs για όλα τα νέα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.