Η σειρά Huawei P70 series πλησιάζει με τις πρώτες πληροφορίες για τις κάμερες να είναι γεγονός. Ειδικότερα αυτές προέρχονται από τον Digital Chat Station ένας από τους πιο έγκυρους tipsters. Πιο συγκεκριμένα, ισχυρίζεται ότι η Huawei θα χρησιμοποιήσει τρεις 50MP κάμερες στο πίσω μέρος του Huawei P70 Art.

Ο κύριος αισθητήρας θα είναι ο Sony IMX989, ένας αισθητήρας 1 ίντσας η πρώτη φορά που η εταιρεία χρησιμοποιεί έναν τέτοιο στα smartphones της. Θα συνοδεύεται από μια των 50MP ultrawide και μια τρίτη των periscope των 50MP.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Huawei P70 Art θα είναι ένα πολύ δυνατό smartphone όπως άλλωστε έχει δείξει η Huawei με τα Huawei P60 series. Τα P60 Pro και P60 Art ήταν παρόμοια, αν και το Art είχε καλύτερη ultrawide κάμερα.

Το απίστευτο εργαλείο του Google Photos που δεν είδαμε ποτέ πλέον στο Galaxy S24 Ultra

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.