Η Google είχε ανακοινώσει ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για το Google Photos πίσω στο 2018, υποσχόμενο να σου χρωματίσει τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Ενώ περιμένουμε ακόμη να φθάσει στην υπηρεσία, μετά από όλα αυτά τα χρόνια, φαίνεται ότι το χαρακτηριστικό κάνει την εμφάνισή του στη σειρά Samsung Galaxy S24 series.

Ο Ice Universe επισημαίνει ότι η σειρά Galaxy S24 σου επιτρέπει να δίνεις χρώμα στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες σου μέσω του gallery app. Αξίζει να αναφερθεί ότι το χαρακτηριστικό λειτουργεί τοπικά επομένως δεν θα θελήσεις μια ενεργή σύνδεση στο internet.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ποιότητα του χαρακτηριστικού ποικίλλει και φαίνεται να δυσκολεύεται λίγο με ανθρώπους, αν και λειτουργεί καλύτερα με φωτογραφίες που παρουσιάζουν κτίρια και τοπία.

Βρέθηκε τρόπος για να σταματήσει το 75% των καρκίνων. Η απάντηση βρίσκεται σε μια πρωτεΐνη!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.