Ο Digital Chat Station ξαναχτυπά και αυτή την φορά μας δίνει πληροφορίες για το Huawei P70, αποκαλύπτοντας αρκετά χαρακτηριστικά της συσκευής. Οι πληροφορίες αφορούν την οθόνη και τις κάμερες και είναι πολύ ενθαρρυντικές. Η συσκευές αναμένεται να ανακοινωθούν στο πρώτο μισό του 2024 και θα φέρουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με τους προκάτοχούς του, καθώς η Huawei προσπαθεί να γίνει πιο αυτόνομη σε θέματα hardware.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η οθόνη της συσκευής θα είναι κυρτή και από τις 4 πλευρές και θα έχει ανάλυση 1.5Κ, ενώ θα έχει μέγεθος 6.7 ίντσες. Η μετάφραση της ανάρτησης στο Weibo από το Google Translate είναι δύσκολο να διαβαστεί, όμως ίσως μιλάει και για στερεοφωνικά ηχεία στην πρόσοψη της συσκευής.

Πάμε στο κομμάτι της κάμερας, που πλέον έχουμε τριπλή. Η βασική κάμερα σύμφωνα με τον διάσημο leakster θα είναι μια OmniVision OV50H στα 50MP, με κυμαινόμενο διάφραγμα και φυσικό μέγεθος στις 1/1.3. Το μέγεθος των pixels θα είναι 1.2μm, που είναι αρκετά μεγάλα για καλύτερη λήψη φωτός. Οι προηγούμενες φήμες ήθελαν αυτόν τον αισθητήρα για την περισκοπική κάμερα και μπορεί ακόμα να ισχύει, αφού δεν αναφέρει ξεκάθαρα για ποια κάμερα μιλάει. Οι προηγούμενες πληροφορίες ήθελαν τον Sony IMX989 για την βασική κάμερα, με μέγεθος 1 ίντσας. Αν έχει και τους δύο αισθητήρες, θα κοιτάμε ένα φωτογραφικό υπερόπλο.

Huawei P70 πληροφορίες

Ο Digital Chat Starion κλείνει αναφέροντας την μεγάλη μπαταρία των 5000μΑη, που είχαμε ακούσει και σε παλαιότερες πληροφορίες.

Στο εσωτερικό της συσκευής πιθανότατα θα δούμε τον Kirin 9010, που είναι ένα νέο chip της εταιρίας. Πρακτικά είναι ένας Kirin 9000s αναβαθμισμένος.

Huawei P70: Σπρώχνει ξανά τα όρια της τεχνολογίας στα smartphones

Αυτή τη φορά δεν είχαμε πληροφορίες για την υπερευρυγώνια κάμερα, όμως έχουμε ήδη μάθει από προηγούμενες διαρροές, πως θα είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.