Από μέρα σε μέρα περιμένουμε να μάθουμε τα πάντα για τα Huawei P70, καθώς η εταιρία δεν θα κάνει επίσημη ανακοίνωση, αλλά οι συσκευές θα βγουν απευθείας στην αγορά. Τώρα μαθαίνουμε από το Weibo πως οι πρώτες προπαραγγελίες ξεκίνησαν και μάλιστα στα τυφλά, χωρίς να γνωρίζει ο καταναλωτής τι ακριβώς αγοράζει. Αυτό σημαίνει πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξυπνήσουμε και θα δούμε το διαδίκτυο πλημμυρισμένο με καταστήματα και πρώτα hands on από την συσκευή.

Περιμένουμε τα Huawei P70, P70 Pro και P70 Art, ενώ ο Digital Chat Station μοιράστηκε τις τελευταίες πληροφορίες για την κάμερα και την οθόνη πριν μάθουμε τα πάντα. Ο διάσημος leakster μας έδωσε και την νησίδα της κάμερας για το Huawei P70 Art, που φαίνεται και το λογότυπο XMAGE. Στη νησίδα, βλέπουμε τρεις οπές για τις κάμερες. Το Camera Island φαίνεται να είναι σε μεταλλικό χρώμα ή και μεταλλικό.

Εκτός από την κάμερα όμως, μας έδωσε και μια φωτογραφία από το κρύσταλλο της οθόνης . Στην φωτογραφία φαίνεται η κυρτή οθόνη με τις καμπύλες της, που πιθανότατα είναι για τα μεγάλα μοντέλα Pro και Art. Αυτό που ξεχωρίζει είναι τα εξαιρετικά μικρά bezels της οθόνης. Οι φήμες θέλουν το απλό Huawei P70 να έρχεται με επίπεδη οθόνη.

Όπως είπαμε οι πρώτες προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει στην Κίνα και πολύ σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για την συσκευή. Επίσης λίγος καιρός έμεινε μέχρι να το πιάσουμε στα χέρια μας για να δούμε τι νέο θα φέρει η Huawei.

Το κόστος της νέας ταυτότητας – πότε λήγουν οι παλιές

Μέχρι τότε όμως θα αρκεστούμε στις διαρροές για την οθόνη και τις κάμερες του Huawei P70 Art.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.