Η αντίστροφη μέτρηση για το λανσάρισμα των Huawei P60 series έχει ξεκινήσει και πλέον τα leaks της τελευταίας στιγμής αποκαλύπτουν όσα δεν γνωρίζαμε, επιβεβαιώνουν όσα ξέρουμε, και προσφέρουν μία καλύτερη ματιά στις συσκευές.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, δημοσίευσε αφίσες που αποκαλύπτουν το εντυπωσιακό νέο module που σχεδίασε η κινέζικη εταιρεία για τα επόμενα flagship smartphones της.

Σε αντίθεση με ορισμένες πηγές που επέμεναν ότι το design των Huawei P60 δεν είναι αυτό που περιμέναμε, τελικά, ευτυχώς, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Το μοναδικό module τους έχει ορθογώνιο σχήμα με την περισκοπική (για το Pro) στην κάτω αριστερή γωνία, την ultra wide στην πάνω αριστερή γωνία, και κεντρικά τοποθετημένη την κύρια κάμερα σε ένα ιδιαίτερο κυκλικό στοιχείο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.