Οθόνη

Ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του P Smart Z, είναι φυσικά η τεράστια οθόνη των 6.59 ιντσών. Η τεχνολογία της είναι IPS LCD, που όμως είναι πολύ ποιοτική. Με τα πολύ μικρά ο χρήστης έχει την αίσθηση ότι κρατάει μόνο μια οθόνη στα χέρια του!

Η ανάλυσή της είναι αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες όλων των πιθανών χρηστών του, αφού είναι FHD+ (1080×2340). Τα χρώματα είναι πολύ ρεαλιστικά, χωρίς να έχουμε υπερκορεσμό.

Οι γωνίες θέασης είναι πάρα πολύ καλές, με πολύ μικρή μείωση της φωτεινότητας υπό μεγάλες γωνίες, κάτι που είναι και φυσιολογικό, δεδομένου του πάχους του γυαλιού.

Το πάνελ της συσκευής είναι αρκετά ποιοτικό και σίγουρα θα σας ικανοποιήσει, ενώ το πολύ μεγάλο του μέγεθος θα δώσει άλλη νότα στο περιεχόμενό σας και σίγουρα θα το απολαύσετε όπως του αρμόζει.

Ήχος

Ηχητικά η συσκευή παρέχει τα βασικά, με μονοφωνικό ηχείο ικανοποιητικής έντασης, που όμως προσφέρει σχετικά καθαρό ήχο. Τα μπάσα είναι καλά δεδομένης και της κατηγορίας, ενώ οι ψιλές καθαρές, αν και κάποιες στιγμές λιγάκι τσιριχτές.

Κάμερα

Στον τομέα της κάμερας η συσκευή έρχεται με πολύ βασικό για τις μέρες μας στήσιμο, που αποτελείται από δύο αισθητήρες στο πίσω μέρος της συσκευής. Ο ένας αισθητήρας είναι στα 16MP, πίσω από φακό διαφράγματος f/1.8, ενώ η δεύτερη είναι στα 2MP, πίσω από φακό f/2.4, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τον υπολογισμό του βάθους πεδίου.

Η πίσω κάμερα έρχεται εξοπλισμένη με λειτουργίες αναγνώρισης σκηνικού, μέσω τεχνητής νοημοσύνης, όμως όταν ενεργοποιείται οι ανάλυση των φωτογραφιών πέφτει στα 8MP. Οι παραγόμενες φωτογραφίες όμως παρουσιάζουν καλύτερο δυναμικό εύρος και ανώτερη ποιότητα, οπότε προτείνουμε να το κρατάτε ανοιχτό.

Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού η κάμερα τα πηγαίνει εντυπωσιακά καλά για την τιμή της, διαθέτοντας λειτουργία νυχτός, παρόμοια με αυτή που συναντάμε στις ναυαρχίδες της εταιρίας. Σε αυτό βοηθάει και το διάφραγμα του φακού, που είναι f/1.8, οπότε δέχεται αρκετό φως ο αισθητήρας, διατηρώντας τα επίπεδα θορύβου χαμηλά.

Στην πρόσοψη έχουμε όμως ένα πάρα πάρα πολύ αποτελεσματικό μηχανισμό για την εμπρόσθια κάμερα, που βγαίνει αρκετά γρήγορα από το σώμα της συσκευής, ενώ άμα σας πέσει από τα χέρια η συσκευή, μπαίνει ξανά μέσα αρκετά γρήγορα, πριν ακουμπήσει το έδαφος η συσκευή. Η ποιότητα της εμπρόσθιας κάμερα είναι και αυτή πολύ καλή, με την οξύτητα να είναι σε καλά επίπεδα και με διαφορετικές λειτουργίες πορτρέτου.

Στο κομμάτι του βίντεο, έχουμε λήψη σε 1080p, ενώ η συσκευή με το hardware που έχει θα μπορούμε πολύ εύκολα να τραβήξει και 4Κ. Όπως και να έχει η κάμερα τραβάει αρκετά καλά βίντεο, με καλά επίπεδα λεπτομέρειας και ρεαλιστικά χρώματα.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με επιδόσεις και αυτονομία.

2 ΣΧΟΛΙΑ

    • φιλαρακι ριξε μια ματια στο Xiaomi Poco , ειναι στα ιδια λεφτα με το huawei και εχει καλυτερα χαρακτηριστικα και μνημη και καμερα !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.