Η Huawei παρά της αντιξοότητες, επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά με ένα νέο smartphone για την μεσαία κατηγορία, δείχνοντας πως είναι ακόμα εδώ. Είχαμε καιρό να δούμε smartphone από την εταιρία και πολλοί θεώρησαν πως η εταιρία αποχωρεί από την αγορά, όμως η Huawei τους διαψεύδει με το Huawei Nova 9, που κυκλοφορεί σύντομα στην χώρα μας με τιμή στα €549.

Το Nova 9 το πήρα στα χέρια μου λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση και μετά από τις απαραίτητες δοκιμές, το αναλυτικό review της συσκευής είναι έτοιμο, για να δούμε τι μπορεί να κάνει η συσκευή.

Ας το δούμε λοιπόν αναλυτικά.

Σχεδιασμός

H Huawei είναι γνωστό πως ξέρει να σχεδιάζει πολύ όμορφα τηλέφωνα και το Nova 9 είναι η απόδειξη. Η συσκευή έρχεται με κυρτή οθόνη και πολύ λεπτή κατασκευή, στα 7.8mm, που εντυπωσιάζει από την πρώτη ματιά. Σχεδιαστικά η συσκευή θυμίζει πολύ ακριβότερη κατηγορία, με μόνο τα υλικά να προδίνουν των πραγματική κατηγορία της συσκευής, αφού η κατασκευή είναι πλαστικό για το πλαίσιο και γυαλί για την πρόσοψη και την πλάτη.

Η αίσθηση στο χέρι είναι πάρα πολύ καλή, ενώ στην πλάτη δε φαίνονται εύκολα δαχτυλιές, λόγω του frosted look που έχει. Το λογότυπο nova στο πίσω μέρος, με τα περιστρεφόμενα γράμματα, προσθέτει στην εμφάνιση.

Το πλαίσιο δένει πολύ ομαλά με το γυαλί της πλάτης και της πρόσοψης, με το χέρι μας να αγκαλιάζει όμορφα την συσκευή.

Η κυρτή οθόνη στην πρόσοψη είναι κάτι που βλέπουμε μόνο στη μεγάλη κατηγορία και φυσικά δίνει πολλούς πόντους στον σχεδιασμό της συσκευής. Βέβαια, η κυρτή οθόνη είναι θέμα προτίμησης, σε εμάς είναι κάτι που προτιμούμε, κυρίως λόγω της αίσθησης όταν κάνουμε swype από τα πλαϊνά.

Στο σύνολο έχουμε μια από τις ομορφότερες συσκευές της μεσαίας κατηγορίας, που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.