Η Huawei αναμένεται να προβεί στην επίσημη ανακοίνωση του Huawei Mate X3 στις 23 Μαρτίου σε event που θα διοργανώσει για το σκοπό αυτό. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε πολλά για το αναδιπλούμενο τηλέφωνό της, αλλά ο CEO της DSCC, Ross Young έδωσε κάποιες λεπτομέρειες για την οθόνη του X3.

huawei mate x3

Πιο συγκεκριμένα ο Young επισημαίνει ότι το Huawei Mate X3 θα διαθέτει 7.85 ιντσών αναδιπλούμενη οθόνη, κατά 0.15 ιντσών μικρότερη από του Mate X2, αν και η διαγώνιος θα παραμείνει στα 6.45. Θα είναι μάλιστα το πρώτο smartphone της Huawei που θα χρησιμοποιεί Ultra Thin Glass (UTG) που θα έχει κατασκευαστεί από την BOE.

Σύμφωνα με τη Huawei, το Mate X3 θα είναι ελαφρύτερο και πιο ανθεκτικό από τον προκάτοχο του, τουλάχιστον. Επιπλέον, η εταιρεία αναφέρει ότι το foldable smartphone θα χρησιμοποιεί γυαλί Kunlun, το οποίο είναι ένα εξαιρετικά υψηλής αντοχής και έκανε ντεμπούτο με τα Huawei Mate 50 που κυκλοφόρησε πέρυσι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.