Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά μιας συσκευής που προσθέτουν στην εμπειρία χρήσης, είναι φυσικά η μπαταρία. Όσο δυνατή και αν είναι μια συσκευή, δεν έχει νόημα αν δεν μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε, καθώς η συσκευή μας θα έχει κλείσει. Πλέον οι συσκευές του 2018 προσφέρουν μεγάλη αυτονομία, που θα σας βγάλει σίγουρα την μέρα.

Για να μάθουμε ποια από τις ναυαρχίδες του 2018 έχει την μεγαλύτερη αυτονομία, το κανάλι Mrwhosetheboss ανέβασε ένα βίντεο, με όλες τις συσκευές να τρέχουν ένα test αυτονομίας. Οι συσκευές που συμμετείχαν στο τεστ είναι τα iPhone XR, iPhone XS Max, OnePlus 6T, Samsung Galaxy Note 9 και το Huawei Mate 20 Pro.

Πρώτο μας άφησε το iPhone XR, που άντεξε μόνο 5 ώρες και 1 λεπτό, μένοντας αρκετά πίσω από τις άλλες συσκευές. Στην τέταρτη θέση ήρθε το OnePlus 6T, που χρειάστηκε 6 ώρες και 47 για να κλείσει. Λίγο αργότερα έκλεισε το iPhone XS Max, που άντεξε 6 ώρες και 56 λεπτά. Την δεύτερη θέση κατέλαβε το Samsung Galaxy Note 9, με 7 ώρες και 7 λεπτά. Την πρωτιά πήρε με αρκετά μεγάλη διαφορά το Huawei Mate 20 Pro, αφού του πήρε 7 ώρες και 44 λεπτά, για να εξαντλήσει την μπαταρία του. Μάλιστα ακόμα και η συσκευή που έτρεχε το χρονόμετρο, έκλεισε από μπαταρία, αρκετά πριν το Mate 20 Pro.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.