Το iPhone XS Max ήρθε στην χώρα μας και εδώ και μερικές μέρες το έχουμε στα χέρια μας. Την συσκευή μας έδωσε ο Γερμανός που τον ευχαριστούμε πολύ, ενώ μαζί μας έδωσε και μια SIM για να δοκιμάσουμε τις ταχύτητες του δικτύου του, μέσω του νέου iPhone. Το iPhone XS Max θα το βρούμε στα €1339 για την βασική έκδοση των 64GB.

Σύμφωνα με την Cosmote:

«Τα νέα iPhone Xs υποστηρίζουν την τεχνολογία 4G+ και δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη, μέσω του δικτύου 4G/4G+ COSMOTE, να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορες ταχύτητες πλοήγησης στο Internet έως 500Mbps. Με αυτόν τον τρόπο, ένας #kalyteroskosmos γίνεται πραγματικότητα. Η εμπειρία του internet απελευθερώνεται, όλοι μπορούν να είναι online, οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε σημείο μέσα από το 4G+ δίκτυο της COSMOTE, που καλύπτει ήδη το 92% του πληθυσμού της χώρας.»

Η συσκευή έρχεται με πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ η πλάτη και η πρόσοψη είναι από γυαλί.

Η True Tone οθόνη της συσκευής είναι στις 6.5 ίντσες, είναι τεχνολογίας Super AMOLED και έχει ανάλυση 1242×2688. Αυτή σημαίνει πως έχει πυκνότητα σε pixels που φτάνει τα 458ppi.

Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον πανίσχυρο Apple A12 Bionic, μαζί με 4GB RAM και 64GB/256GB/512GB αποθηκευτικό χώρο.

Φωτογραφικά θα βρούμε διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, με αισθητήρες 12MP. Ο ένας έχει φακό διαφράγματος f/1.8 και ο δεύτερος f/2.4, ενώ προσφέρει και 2x οπτικό ζουμ. Στην πρόσοψη έχουμε την true depth κάμερα, στα 7MP και φακό διαφράγματος f/2.2. Η εμπρόσθια κάμερα προσφέρει και την λειτουργία Face ID.

Η μπαταρία του iPhone XS Max είναι στις 3174mAh και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση, χωρίς όμως ο ταχυφορτιστής να είναι στην συσκευασία. Δεν έχουμε Touch ID στην συσκευή. Μας έλειψε επίσης και ο αντάπτορας lightning port σε 3.5 mm jack, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να δοκιμάσουμε καλύτερα ακουστικά από αυτά που έχει ήδη μέσα.

Ας δούμε την συσκευή πιο αναλυτικά.

Εμφάνιση

Το iPhone XS Max εμφανισιακά είναι στο ίδιο στυλ με το iPhone X. Η αναλογία πρόσοψης οθόνης είναι στα 84.4%, με την συσκευή να έχει πολύ μικρά bezels, κάτι που την κάνει ιδιαίτερα εμφανίσιμη. Από την άλλη όμως, το notch της οθόνης παραμένει πολύ μεγάλο και θα θέλαμε σίγουρα να έχει μικρύνει. Η ποιότητα κατασκευής είναι άριστη και στο χέρι θα νιώσετε την στιβαρή κατασκευή. Το σίγουρο είναι πως ο σχεδιασμός θα ικανοποιήσει τους φανατικούς της εταιρίας.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.