Το EMUI 10.1 εισήγαγε το Huawei MeeTime, το πρώτο στον κόσμο all-scenario video calling app. Με υποστήριξη ως 1080p FULL HD video calls μεταξύ Huawei συσκευών, το Huawei MeeTime εκμεταλλεύεται πλήρως το integration μεταξύ του software της Huawei και του hardware για να σας προσφέρει μια υψηλής ποιότητας εμπειρία video κλήσεων.

Βελτιώσεις ως προς τη φωτεινότητα και αλγόριθμοι beautification έχουν ενσωματωθεί στο Huawei MeeTime για να βελτιώσουν την ποιότητα του video σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Μάλιστα, υπάρχουν και βελτιώσεις – optimizations που σου επιτρέπουν να πραγματοποιήσεις μια αρίστης ποιότητας video κλήση ακόμη και όταν η ποιότητα του δικτύου δεν είναι ιδανική.

Με το Huawei MeeTime οι χρήστες μπορούν επίσης να μοιραστούν την οθόνη κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, επιτρέποντας έτσι το collaboration με τον άλλον χρήστη. Παράλληλα, μπορούν ασύρματα να συνδεθούν τρίτες κάμερες με ένα Huawei smartphone που τρέχει EMUI 10.1 και να χρησιμοποιηθούν ως εξωτερικές, προσφέροντας νέες εμπειρίες και δυνατότητες στις video κλήσεις σας. Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, με τις πληροφορίες μας να λένε ότι θα έρθει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.