Το AnTuTu ανακοίνωσε τις πιο δυνατές συσκευές μέχρι και τον μήνα Μάιο, βγάζοντας τον μέσο όρο των αποτελεσμάτων κάθε συσκευής. Τον μήνα που η Apple κυκλοφόρησε το γρηγορότερο iOS για το iPhone 7 Plus και η συσκευή δεν ανέβηκε στην πρώτη θέση του AnTuTu, αφού την θέση του πήρε μια άλλη συσκευή.

Ο λόγος για το HTC U11, που ξεπέρασε το iPhone 7 Plus, σκοράροντας 180.079 κατά μέσο όρο. Το iPhone 7 Plus έμεινε πίσω με 174299 πόντους, ενώ ακολουθεί το Xiaomi Mi 6 με 171.494 πόντους. Την τέταρτη θέση πιάνει το Galaxy S8 με 172.368 πόντους και την πέμπτη το Galaxy S8+ με 172.359 πόντους.

Την λίστα συμπληρώνουν το iPhone 7, το OnePlus 3T, το OnePlus 3, το LeEco Le Pro 3 και το LeEco Le Max 2.

Πλέον η διαφορά επιδόσεων ανάμεσα σε Android και iOS έχει μηδενιστεί, ενώ πολλοί ίσως αναρωτηθούν αν χρειαζόμαστε τόσο δυνατά κινητά. Προσωπικά θεωρώ πως τα χρειαζόμαστε, ώστε η χρήση τους να πάει ένα βήμα παρακάτω. Ήδη στο Techmaniacs το 70% των επισκέψεων είναι από smartphones και η μέχρι τώρα πορεία δείχνει πως πολλά από τα πράγματα που κάναμε στον υπολογιστή μας, πλέον τα κάνουμε από το κινητό. Με τις αναδιπλούμενες συσκευές να είναι πολύ κοντά, πολλά πράγματα που κάνουμε στον υπολογιστή μας θα έρθουν στο κινητό μας, οπότε η αύξηση στης επιδόσεις είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.