Νέες φήμες δείχνουν πως η Apple δεν θα είναι η μόνη εταιρία που ετοιμάζει smartphone με ενσωματωμένη αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων.  Μια φωτογραφία που διέρρευσε από ένα μέλος του φόρουμ του ePrice φαίνεται να δείχνει το HTC One Max δίπλα στο HTC One και το HTC One mini. Προς επιβεβαίωση των περασμένων αναφορών, το One Max όντως μοιάζει με τα υπάρχοντα One μοντέλα, απλά είναι μεγαλύτερο. Αυτό που δεν είχε ακουστεί σαν φήμη όμως είναι η ύπαρξη σκάνερ δακτυλικών αποτυπωμάτων, ακριβώς κάτω από την κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής.

htc-one-max-t6-fingerprint-scanner

 

Το iPhone 5S αναμένεται να ανακοινωθεί στις 10 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με τις πηγές μας, και θα έχει και αυτό αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων. Όμως από ότι φαίνεται από την φωτογραφία, δεν θα είναι αποκλειστικότητα για πολύ καιρό ακόμα. Να υπενθυμίσουμε πως η αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων σε smartphone δεν είναι κάτι νέο. Υπάρχει ήδη στο Motorola Atrix 4G.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.