Η επερχόμενη ναυαρχίδα της HTC, το One M9 (ή HTC Hima),  έκανε την εμφάνισή του σήμερα μέσα από φωτογραφία που διέρρευσε. Η συσκευή έχει πολλά κοινά με τον προκάτοχό της, αλλά διαφέρει πολύ στην κάμερα!

htc one m9 (2)

Στο πίσω μέρος βλέπουμε τετράγωνο πλαίσιο για την 20.7MP κάμερα που θα αντικαταστήσει την UltraPixel κάμερα του HTC One M8, η οποία τραβούσε πίσω τις πωλήσεις της συσκευής. Αρκετοί ήταν αυτοί που έκριναν την κάμερα του Μ8 ανεπαρκή και όχι αντάξια μιας συσκευής σε αυτό το εύρος τιμών. Η έλλειψη δυνατότητας λήψης βίντεο 4K και η χαμηλή ανάλυση στέρησαν πολλές πωλήσεις μιας κατά τα άλλα εξαιρετικής συσκευής.

htc one m9 (1)

Το HTC Hima θα κρατήσει το μέγεθος της οθόνης στις 5 ίντσες, όπως και την ανάλυση των 1080p, σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό που θα πάει στα 2Κ. Στο εσωτερικό όμως θα δούμε Snapdragon 810, με 3GB RAM, πράγμα που σημαίνει πως στην ανάλυση τω 1080p, το Chipset θα έχει τρομερές επιδόσεις.

Όλα αυτά είναι ακόμα φήμες όμως και διαρροές, καθώς η εταιρία μπορεί να τα αλλάξει όλα μέχρι την ανακοίνωση της συσκευή στην MWC 2015! Οπότε καλό θα ήταν να κρατήσουμε μικρό καλάθι για όλα όσα βλέπουμε αυτές τις μέρες.

Πηγή | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.