Πριν λίγες ημέρες ο evleaks άνοιξε τον χορό των διαρροών σχετικά με το HTC One M10 (HTC Perfume), λέγοντας πως θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το HTC One A9. Σήμερα όπως είχε υποσχεθεί, επιστρέφει αποκαλύπτοντας μας τα χαρακτηριστικά της συσκευής.

HTC Logo

Το One M10 θα έχει οθόνη 5.1 ίντσες με ανάλυση QHD, ενώ θα είναι τεχνολογίας AMOLED. Στο εσωτερικό του θα έχουμε Snapdragon 820, ενώ από θέμα μνήμης θα έχουμε 4GB RAM και 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, από τα οποία ο χρήστης θα έχει διαθέσιμα τα 23GB. Θα υπάρχει και θύρα microSD, για όσους χρειάζονται παραπάνω χώρο.

Στο θέμα της κάμερας η συσκευή θα έχει 12MP UltraPixel αισθητήρα, με laser autofocus και Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας (OIS). Στο HTC One M10 η εταιρία αφήνει το δυνατό της όπλο, τον ήχο και προχωράει με ένα μόνο ηχείο, ενώ στην θέση του άλλου θα έχουμε σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενσωματωμένο στο home button, κάτω από την οθόνη.

Το HTC One M10 θα έρθει με προεγκατεστημένο Android 6.0 Marshmallow και Sense UI 8 για γραφικό περιβάλλον. Η συσκευή δεν θα ανακοινωθεί στην MWC 2015, αλλά θα την δούμε σε ξεχωριστή εκδήλωση λίγο αργότερα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ