Η Honor ετοιμάζεται να ανακοινώσει επίσημα το Honor X50 Pro και ήδη έχει αρχίσει να μας δείχνει κάποια χαρακτηριστικά της συσκευή. Αυτό το κάνει μέσα από τον λογαριασμό της στο Weibo, όπου μας έδειξε την εμφάνιση της συσκευής με κάποια από τα πρώτα χαρακτηριστικά της.

Στην φωτογραφία βλέπουμε το Honor X50 Pro σε πράσινο και μαύρο, όμως ενδέχεται να έχουμε περισσότερες χρωματικές επιλογές. Η κάμερα έχει στρογγυλή νησίδα στην πλάτη της συσκευής.

Στην εικόνα όμως βλέπουμε και τα πρώτα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν τον Snapdragon 8+, χωρίς να δίνει παραπάνω πληροφορίες, εκτός αν εννοεί τον Snapdragon 8 Gen 1. Αυτό που προκαλεί αίσθηση όμως είναι η τεράστια μπαταρία των 5800mAh, που είναι από τις μεγαλύτερες που έχουμε δει σε συσκευή αυτών των χαρακτηριστικών. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της εικόνας περιλαμβάνουν και την οθόνη, που θα είναι κυρτή με ανάλυση 1.5Κ.

Πληροφορίες από τον πολύ αξιόπιστο Digital Chat Station, αναφέρουν πως το Honor X50 Pro θα έχει οθόνη 6.78 ιντσών, όμως δεν αναφέρει την τεχνολογία της. Η λογική προστάζει πως θα είναι OLED, κάτι που ίσως μπορούμε να καταλάβουμε και από την φωτογραφία, αφού δεν βλέπουμε τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο power button της συσκευής. Αυτό σημαίνει πως θα είναι πάνω στην οθόνη και μόνο η OLED τεχνολογία επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Αυτό είναι το OnePlus 12R και είναι ίδιο με μια άλλη ναυαρχίδα

Περισσότερες πληροφορίες για την συσκευή θα έρθουν τις επόμενες ημέρες, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο techmaniacs.gr για περισσότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.