Η OnePlus ετοιμάζεται να ανακοινώσει το OnePlus 12 για την παγκόσμια αγορά και σήμερα μας έδειξε το OnePlus 12R για να ανεβάσει το hype. Ο σχεδιασμός όμως είναι ίδιος με αυτόν τον OnePlus 12 και το OnePlus 11.

Από ότι φαίνεται φέτος είναι η χρονιά που αρκετοί κατασκευαστές κρατάνε τον περσινό σχεδιασμό στις συσκευές τους, με εταιρίας σαν την Apple και την Samsung. Τώρα έρχεται και η OnePlus για να μπει στο γκρουπ.

Μέσα από teasers η εταιρίας αποκάλυψε τον σχεδιασμό του OnePlus 12, που θα ανακοινωθεί στις 23 Ιανουαρίου. Το βλέπουμε σε χρωματισμούς Cool Blue και Iron Gray.

Η εταιρία έδωσε και πολλές φωτογραφίες του OnePlus Ace 3 στο κινέζικο Weibo, που θα ανακοινωθεί στις 4 Ιανουαρίου. Πρακτικά είναι το ίδιο τηλέφωνο με το OnePlus 12R, απλά για την κινέζικη αγορά.

Στις φωτογραφίες του Ace 3 βλέπουμε χρώματα όπως bronze, που δεν βλέπουμε στις φωτογραφίες του OnePlus 12R. Εμείς πάντως θα θέλαμε το συγκεκριμένο χρώμα και στα 12R, αν και όλα δείχνουν πως δεν θα το δούμε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.