Η Honor ανακοίνωσε επίσημα το πρώτο smartphone της μετά το διαζύγιο με την Huawei. Ο λόγος για το Honor V40 5G, μια άκρως εντυπωσιακή συσκευή ως προς το design, με το Dimensity 1000+ chipset, μια νέα 50MP κάμερα και πλήθος specs τα οποία τραβούν τα βλέμματα.

Η οθόνη του Honor V40 5G είναι μια 6.72 ιντσών OLED με εγκοπή σε σχήμα pill για τις μπροστινές κάμερες. Το panel διαθέτει 120Hz refresh rate και ως  300 Hz touch sampling rate με την ανάλυση να διαμορφώνεται στα  2676 x 1236 pixels. Στο πίσω μέρος, ο χρήστης θα συναντήσει τρεις κάμερες, την κύρια με έναν 50MP RYYB αισθητήρα με μέγεθος 1/1.56” και έρχεται και με 4 in 1 pixel binning για καλύτερες φωτογραφίες.

Οι άλλες δυο κάμερες είναι μια των 8MP ultra wide angle  και μια των 2MP για close up λήψεις. Υπάρχει επίσης laser autofocus, δίπλα στο ένα LED flash. Αν και η Honor αποτελεί πλέον ανεξάρτητη εταιρεία από την Huawei , έχουμε ορισμένες τεχνολογίες που αποτελούν έμπνευση από αυτήν, όπως για παράδειγμα η φόρτιση.

Πιο συγκεκριμένα, η μπαταρία των 4.000 mAh μπορεί να φορτιστεί από το 0-100% σε μόλις 35 λεπτά, χάρη στο 66W σύστημα γρήγορης ενσύρματης φόρτισης. Επιπλέον, το Honor V40 έρχεται με το Magic UI 4.0 με Android 10. Προς το παρόν δεν γίνεται λόγος αν θα έχει Google Services, καθώς η ανακοίνωση έγινε στη Κίνα, όπου εκεί δεν χρησιμοποιούνται.

Το τηλέφωνο έρχεται σε δυο εκδόσεις, μια με 8/128 GB  και μια με 8/256 GB και η τιμή ξεκινά από τα 455 ευρώ και φθάνει τα 505.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Προηγούμενο άρθροΑυτό ήταν! Τέλος η σειρά Samsung Galaxy Note
Επόμενο άρθροΗ λίστα των iPhone συσκευών που θα πάρουν iOS 15 – ποια μοντέλα δεν αναβαθμίζονται
Baladis Georgios K
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.