Η Honor παρουσίασε το V Purse foldable smartphone, το οποίο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο από στιγμή σε στιγμή, αλλά δεν αναφέρθηκε με λεπτομέρειες για χαρακτηριστικά του. Ο γνωστός και έγκυρος leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, ρίχνει περισσότερο φως στα specs του αναδιπλούμενου τηλεφώνου.

Σύμφωνα με τον leaker, το V Purse θα έχει πάχος και βάρος όσο ένα κλασικό smartphone. Η εσωτερική του οθόνη έχει 2K ανάλυση (2.348 x 2.016 pixels) και η συσκευή υποστηρίζει 35W γρήγορη ενσύρματη φόρτιση. Άλλες αναφορές, λένε ότι το επερχόμενο foldable smartphone χρησιμοποιεί τον Snapdragon 778G.

Εκτός από τις πληροφορίες που έδωσε για το Honor V Purse, ο leaker αναφέρθηκε και στο Magic Vs2. Πρόκειται για μία οικονομική παραλλαγή του Magic V2. Δεν γνωρίζουμε πότε θα κάνει ντεμπούτο το Magic Vs2, αλλά η παρουσίαση του V Pulse έχει προγραμματιστεί για αύριο, 19 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.