Η Honor βρίσκεται στην IFA 2023 και εκτός από την παγκόσμια κυκλοφορία του Magic V2 η εταιρεία ανακοίνωσε και ένα νέο ιδιαίτερο foldable smartphone. Το Honor V Purse είναι ένα νέο αναδιπλούμενο τηλέφωνο που μπορείς να το μεταφέρεις σαν τσάντα. Αυτό το foldable ακολουθεί την εξωτερική αναδίπλωση που έχουμε δει στα αντίστοιχα smartphones της Huawei και έχει το module σε χωριστό κάθετο τμήμα.

Το ιδιαίτερο foldable smartphone, το οποίο προς το παρόν είναι απλά ένα concept, μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικούς ιμάντες που προσαρμόζονται στον μεντεσέ για να το κάνουν να μοιάζει και να λειτουργεί σαν τσάντα. Εντωμεταξύ, η Always-on οθόνη λειτουργεί ως συμπλήρωμα του όλου design καθώς παίρνουν τη μορφή τσάντας, με διάφορες ζωντανές ταπετσαρίες.

Honor V Pulse

Η Honor λέει ότι αυτά τα μοτίβα μπορούν να αλλάζουν έξυπνα χάρη στο εσωτερικό γυροσκόπιο του τηλεφώνου. Το Honor V Purse μπορεί να αντιλαμβάνεται την κίνηση και τη βαρύτητα και να αντικατοπτρίζει τα αποτελέσματά τους στις ταπετσαρίες AOD. Στοιχεία σχεδιασμού, όπως αλυσίδες, φτερά και φούντες, εμφανίζονται να κινούνται και να λικνίζονται στην οθόνη καθώς ο χρήστης περπατά, μιμούμενα μια πραγματική τσάντα.

Ορισμένα σχέδια ενσωματώνουν επίσης διαδραστικά στοιχεία, όπως εικονίδια εφαρμογών που εμφανίζονται ως γούρια βραχιολιού και μπορούν να πατηθούν για να αποκτήσετε πρόσβαση σε εφαρμογές όπως η κάμερα ή ο music player. Πρόκειται για μια παράξενη προσέγγιση της χρηστικότητας αυτών των συσκευών, αλλά παρ’ όλα αυτά είναι αρκετά μοναδική.

Honor V Pulse

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.