Η Google προσπαθεί να χαράξει τον δρόμο της στην Τεχνητή Νοημοσύνη και μόλις ανακοίνωσε το Help me Write για τον Chrome. Πρόκειται για μια λειτουργία σε εφαρμογές όπως το Google Docs και το Gmail, που θα επιτρέπει γράφει κείμενα για τον χρήστη, σε οποιοδήποτε πεδίο μπορεί να γράψει. Αυτή η λειτουργία θα τροφοδοτείται από το Gemini της Google.

Επιλέγοντας ένα κείμενο και κάνοντας δεξί κλικ πάνω του, θα υπάρχει η επιλογή Help me write. Εκεί θα μπορούμε να δώσουμε εντολές σχετικά με το κείμενο που θέλουμε να μας δημιουργήσει. Η τεχνητή νοημοσύνη θα κατανοήσει όσα της λέμε και θα προτείνει σχετικό περιεχόμενο. Για παράδειγμα αν θέλετε να γράψετε μια κριτική για κάποιο προϊόν, ο chrome θα κάνει αναζήτηση για αυτό και θα βρίσκει τα βασικά του χαρακτηριστικά στην σελίδα του προϊόντος. Στην συνέχεια θα συντάσσει ένα κείμενο με βάση τα δικά σας σχόλια.

help me write

Παράλληλα θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το Help Me Write για να βελτιώσετε τα ήδη υπάρχοντα κείμενά σας. Θα σας επιτρέπει να διαλέξετε τον τόνο του κειμένου και το μήκος του, κάνοντας περίληψη ή μετατρέποντας τον τόνο σε πλήρως επίσημο.

To Gemini της Google σταματάει την παραγωγή εικόνων με ανθώπους μετά από αντιδράσεις

Η λειτουργία θα έρθει με τον Chrome 122 για Windows και Mac, που ήδη κυκλοφορεί. Αρχικά θα υποστηρίζει την αγγλική γλώσσα, ενώ θα μπουν και τα ελληνικά σύντομα. Για να το ενεργοποιήσετε, θα πρέπει να πάτε στον Chrome>Experimental AI και να πατήσετε στο Help me write.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.