Η Nothing, η εταιρεία που έφτιαξε ο συνιδρυτής της OnePlus Carl Pei, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της smartphone. Με τον συνηθισμένο τρόπο του Pei, η εταιρεία κυκλοφόρησε σιγά-σιγά πληροφορίες για το Nothing Phone (1), ώστε να δημιουργήσει τον απαραίτητο ενθουσιασμό, πριν την παρουσίαση του τηλεφώνου στις 12 Ιουλίου.

Τώρα, χάρη στο YouTuber MKBHD, έχουμε το πρώτο hands-on βίντεο του smartphone, το οποίο εστιάζει κυρίως στη σχεδίαση της συσκευής και συγκεκριμένα στην πλάτη της, η οποία έχει φωτιζόμενα στοιχεία και διάφανο υλικό που επιτρέπει να βλέπεις το “εσωτερικό” του τηλεφώνου.

Ο MKBHD εξετάζει το πώς οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τον τρόπο με τον οποίο ανάβει η πίσω μεριά του Nothing Phone (1), καθώς μπορούν να συγχρονίσουν τα LED τις ειδοποιήσεις και να χρησιμοποιήσουν διάφορα προγραμματιζόμενα “light show” που συμπίπτουν με τον ήχο κλήσης.

Επίσης, για πρώτη φορά, βλέπουμε το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου, το οποίο διαθέτει punch hole για τη selfie κάμερα τοποθετημένο στην αριστερή γωνία. Η οθόνη είναι επίπεδη και έχει ένα αρκετά παχύ περιμετρικό bezel – ίσως για αυτό η εταιρεία έκρυβε τόσο καιρό την πρόσοψη.

Δυστυχώς, το hands-on βίντεο του Nothing Phone (1) δεν περιλαμβάνει τις λεπτομέρειες που θέλουμε να μάθουμε περισσότερο, όπως τα specs, πληροφορίες για τις κάμερες, και πολλά άλλα. Ο MKBHD λέει ότι του επιτρέπεται να μιλήσει μόνο για το φωτισμό της πλάτης και τη βασική σχεδίαση της συσκευής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.