Η απόφαση πάρθηκε, θα το λέμε Asus ROG Phone 5 και θα λάβουμε επιβεβαίωση ή διάψευση στην παρουσίαση του που θα γίνει κάποια στιγμή τις επόμενες εβδομάδες. Μόλις δημοσιεύθηκε βίντεο που δείχνει το gaming smartphone και αποκαλύπτει μία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια.

Σύμφωνα με το βίντεο, που επιβεβαιώνει τη φωτογραφία που διέρρευσε εχθές, το ROG Phone 5 έχει παρόμοι design με το ROG Phone 3 και δεύτερη οθόνη στην πλάτη. Η δεύτερη οθόνη προβάλει ειδοποιήσεις σχετικά με τα παιχνίδια, για εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, και τα λοιπά.

Στο βίντεο φαίνεται και η κύρια οθόνη του gaming smartphone που φαίνεται να έχει μέτρια πλαϊνά bezels, chin και forehead – λίγο μικρότερα από αυτά του ROG Phone 3. Αυτά από το βίντεο. Από εκεί και πέρα περιμένουμε το τηλέφωνο να έχει 144Hz οθόνη, Snapdragon 888, και 6.000mAh μπαταρία με 65W γρήγορη φόρτιση.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.