Πριν λίγες ημέρες η Asus ξεκίνησε να κάνει tease το επόμενο gaming smartphone της. Ο κινέζος leaker Digital Chat Station δημοσίευσε στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo χαρακτηριστικά των βασικών gaming smartphones που θα κυκλοφορήσουν το 2021, και ένας άλλος leaker δημοσίευσε μία real life photo του Asus ROG Phone 4 ή μήπως 5;

Ο Digital Chat Station είπε ότι όλα τα gaming smartphones του 2021 θα έχουν dual-cell μπαταρίες. Το Black Shark 4 και το Red Magic 6 όπως ξέρουμε θα έχουν μπαταρίες με 4.500mAh χωρητικότητα και 120W γρήγορη φόρτιση. Αλλά, το ROG Phone 4 θα έχει 6.000mAh μπαταρία που θα υποστηρίζει 60W ή 65W γρήγορη φόρτιση. Άρα, τα gaming smartphones φέτος θα έχουν ή μεγάλες μπαταρίες με ~60W γρήγορη φόρτιση ή κανονικές μπαταρίες με 120W γρήγορη φόρτιση.

Η live φωτογραφία δεν αποκαλύπτει την πρόσοψη και η πλάτη του Asus ROG Phone 4 θυμίζει αυτή του προηγούμενου μοντέλου. Έχει περίεργο πολύγωνο module με τρεις κάμερες, LED flash δίπλα, και στο κέντρο ένα label που μοιάζει σαν να γράφει “05” ή “D5”. Ο leaker λέει ότι παίζει η εταιρεία να πάει κατευθείαν στο ROG Phone 5, αλλά εγώ θεωρώ ότι κάτι άλλη σημαίνει το label, γιατί μέχρι τώρα δεν έχομε δει κάτι παρόμοιο. Ίσως να είναι “D5” και να έχει σχέση με κάποια τεχνολογία 5 διάστασης? (dimension 5?) που θα έχει το gaming smartphone.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η τεχνολογία 5 διαστάσεων είναι 5D κι όχι D5. Ούτως ή άλλως φαίνεται ξεκάθαρα ότι γραφει 05.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.