Εμφανίστηκε ένα άγνωστο premium Xiaomi smartphone στη βάση του IMEI και το Xiaomiui πιστεύει ότι πρόκειται για το πολυαναμενόμενο Xiaomi 13 Ultra. Το τηλέφωνο έχει αριθμό μοντέλου 2304FPN6DG για τις παγκόσμιες αγορές και 2304FPN6DC για την Κίνα.

Το κωδικό όνομα του smartphone είναι “Ishtar”, που το δανίζεται από μία αρχαία θεά της Μεσοποταμίας που ήταν προστάτης του έρωτα, του πολέμου, και της γονιμότητας. Σύμφωνα με την καταχώρηση, τρέχει MIUI 14 βασισμένο σε Android 13 και έχει Snapdragon 8 Gen 2.

Δυστυχώς, η καταχώρηση δεν αποκαλύπτει κάτι παραπάνω, όχι ότι περιμέναμε κάτι τέτοιο, αλλά σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το Xiaomi 13 Ultra έχει 50MP Sony IMX989 1″ κύρια κάμερα, βελτιωμένη περισκοπική, και Samsung E6 Super AMOLED με καμπύλες άκρες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.