Για πρωτοφανείς χρεώσεις στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος όσον αφορά τα δημοτικά τέλη κατηγορείται η Volton, μετά από μήνυση που υπέβαλλε ο Δήμος Αθηναίων, λόγω σχετικών καταγγελιών. Όπως αναφέρει το imerisia.gr:

Ο δήμος χαρακτηρίζει «σκανδαλώδη την ενέργεια της συγκεκριμένης εταιρείας», η οποία, όπως αναφέρει, «μέσω των συγκεκριμένων λογαριασμών εμφάνιζε αυξημένα δημοτικά τέλη -τα οποία δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα- ως χρεώσεις του Δήμου Αθηναίων προς τους δημότες του».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Δήμος Αθηναίων «έγινε αποδέκτης δύο καταγγελιών από δημότες του, αναφορικά με υπέρογκες χρεώσεις εις βάρος τους από την εταιρεία Volton (ΚΕΝ Παραγωγή και Εμπορία Ενεργειακών Προϊόντων Ανώνυμος Εταιρεία Volton Group of companies). Η εν λόγω εταιρεία συμπεριέλαβε στους συγκεκριμένους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος (οι οποίοι βρίσκονται στη διάθεση του Δήμου Αθηναίων), χρεώσεις με υπερδιπλάσιο «καπέλο» . Η υπόθεση παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Η Apple στην πιο τολμηρή της κίνηση στην υπόθεση της Ουκρανίας

Cosmote: Αυτά είναι τα νέα πακέτα στο What’s up και στη Cosmokarta

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

16 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ένα μήνα πριν ,έβαλα σύνδεση Volton ,στην 32 τετραγωνικών γκαρσονιέρα μου..
  Μετά από ένα μήνα το ποσό το οποίο θα πρέπει να πληρώσω είναι 144ευρω

 2. Μακριά μάγκες…ΔΕΗ και πάλι ΔΕΗ,την πάτησα όπως και οι περισσότεροι και περιμένω πως και πως να περάσει το συμβόλαιο να γυρίσω πίσω και μην πει κανείς καλά να πάθεις σαν τον παραπάνω γιατί κανένας δεν γνωρίζει πριν την πάθει….το πάθημα μάθημα το δέχομαι αλλά το καλά να πάθεις όχι φίλοι μου!!!

 3. 38 με σπίτι τη πάτησα και εγώ με τη Volton με παγιδεψαν και εμένα με ένα συμβόλαιο που υποτίθεται θα πλήρωνα λιγότερα…μετά το συμβόλαιο με μαμισαν κανονικά..μακριά τούς.

 4. 29€. Ο προηγούμενος εκκαθαριστικός
  1401€. Ο τελευταίος εκκαθαριστικός
  Από αυτά 1040€ τα λύτρα αναπροσαρμογής για ένα φοιτητικό διαμερισματάκι.

  Τα συμπεράσματα δικά σας

  Μέχρι τώρα 2 προφάσεις για να μην γίνει διακανονισμός

 5. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΚΑΝΑ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΗ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΔΗΛ ΣΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΦΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΚΤΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΛΑΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΧΡΕΩΣΑΝ ΠΟΙΝΗ ΠΡΟΩΡΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ 180€!!ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ Η ΟΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΩΝΙΑΚΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΩ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

 6. Μια από τις χειρότερες εταιρίες ρεύματος.
  Ενώ τους πληρώναμε κανονικά μέχρι τον Μάιο, μας κάνανε μια δραματική αύξηση στο ρεύμα και ενώ τους ζητήσαμε να ξανά υπολογίσουν τον λογαριασμό (σε περίπτωση που έχουν κάνει λάθος γιατί και αυτοί άνθρωποι είναι). ΔΕΝ το κάνανε ποτέ. Έπειτα μας ζητούσαν τα χρήματα όλα μέχρι της συγκεκριμένης ημερομηνίας που αναγραφόταν και στην τελική τι κάνανε; Μας κόψανε το ρεύμα. Μια οικογένεια 3 παιδιών, με ευπαθή ηλικιωμένο άνθρωπο στο σπίτι. Υποχρέωσαν δηλαδή μια οικογένεια να μετακομίσει για 2-3 μέρες σε άλλο σπίτι λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς τους. Με απειλιτικο και προσβλητικό τρόπο μάλιστα.

  Έπειτα από όλον αυτόν τον Γολγοθά, αλλάξαμε εταιρία και στην τελική μετά την αλλαγή και μετά την “χρυσοπληρωμη τους” (εφόσον έπρεπε να πληρώσουμε τον λογαριασμό όπως και αν είχε γιατί έτσι δυστυχώς λειτουργεί πλέον το Ελληνικό Κράτος), μετά την αλλαγή εταιρείας μας έστειλαν χαρτί που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕ ότι μας είχαν χρεώσει ΠΑΡΑΠΑΝΩ χρήματα από ότι αναγραφόταν στον αρχικό λογαριασμό που μας είχανε στείλει….

  Και όλα αυτά γιατί δεν ήταν διαθέσιμοι να εξυπηρετήσουν απλούς ανθρώπους, γιατί το ρεύμα το χρησιμοποιούν και το χρειάζονται οι άνθρωποι, όχι άψυχα αντικείμενα χωρίς ζωές.

  Πραγματικά απαράδεκτη συμπεριφορά. Αποφύγετε την εταιρία όχι για εμάς, αλλά για να μην πάθετε και εσείς τα ίδια καμώματα με εμάς.

 7. Η Βολτον αξίζει μόνο αν χρησιμοποιήσεις την επιλογή του ” μέτρα μόνος σου”όπου του στέλνεις τις μονάδες που αναγράφει μετρητής σου κάθε μήνα και δεν σου χρεώνουν στους έναντι ότι ναι μέχρι να περιμένεις τον εκκαθαριστικό που εκεί έτσι κι αλλιώς σου βάζουν τις πραγματικές μονάδες που κατανάλωσες.Εγώ έτσι την πάτησα τον πρώτο χρόνο που ήμουν στη βόλτον και με χρέωναν ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎΣ ΈΝΑΝΤΙ ΜΕ ΥΠΈΡΟΓΚΑ ΠΟΣΆ παράδειγμα έχω πληρώσει Σεπτέμβριο και χωρίς να έχω air condition στο σπίτι 270 ευρώ και στο τέλος του τετραμήνου μου ήρθε πιστωτικός λογαριασμός μείον 450 ευρώ. Ναι μεν τους υπόλοιπους δύο τρεις μήνες δεν πλήρωνα καθόλου ρεύμα καθώς τα αφαιρούσαν σιγά σιγά από τα 450 ευρώ αλλά αποφάσισα ότι με συμφέρει να βάζω μόνη μου κάθε μήνα τις μονάδες που έκαψα έτσι ώστε στο μηνιαίο λογαριασμό να μου χρεώνουν μόνο τις συγκεκριμένες μηνιαίες μονάδες και όχι διάφορα έναντι που δεν μπορείς να ελέγξεις στο τέλος. Και βέβαια μία διευκρίνιση: την επιλογή του “μέτρα μόνος σου “την έχεις μόνο αν κάνεις συμβόλαιο με την ίδια τη βόλτον και όχι με αντιπροσώπους που έχει γεμίσει ο τόπος!!! όπου μπορείς μέσω της ιστοσελίδας” My volton ” να βλέπεις ανά πάσα στιγμή το ιστορικό των λογαριασμων τις μονάδες ότι θέλεις , μέχρι και γραφικά έχει για να τσεκάρεις τη διαδοχική ποσότητα των κιλοβατώρων που έχεις κάψει και τα νούμερα που έχεις πληρωσει

 8. Η Βολτον αξίζει μόνο αν χρησιμοποιήσεις την επιλογή του ” μέτρα μόνος σου”όπου του στέλνεις τις μονάδες που αναγράφει μετρητής σου κάθε μήνα και δεν σου χρεώνουν στους έναντι ότι ναι μέχρι να περιμένεις τον εκκαθαριστικό που εκεί έτσι κι αλλιώς σου βάζουν τις πραγματικές μονάδες που κατανάλωσες.Εγώ έτσι την πάτησα τον πρώτο χρόνο που ήμουν στη βόλτον και με χρέωναν ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎΣ ΈΝΑΝΤΙ ΜΕ ΥΠΈΡΟΓΚΑ ΠΟΣΆ παράδειγμα έχω πληρώσει Σεπτέμβριο και χωρίς να έχω air condition στο σπίτι 270 ευρώ και στο τέλος του τετραμήνου μου ήρθε πιστωτικός λογαριασμός μείον 450 ευρώ. Ναι μεν τους υπόλοιπους δύο τρεις μήνες δεν πλήρωνα καθόλου ρεύμα καθώς τα αφαιρούσαν σιγά σιγά από τα 450 ευρώ αλλά αποφάσισα ότι με συμφέρει να βάζω μόνη μου κάθε μήνα τις μονάδες που έκαψα έτσι ώστε στο μηνιαίο λογαριασμό να μου χρεώνουν μόνο τις συγκεκριμένες μηνιαίες μονάδες και όχι διάφορα έναντι που δεν μπορείς να ελέγξεις στο τέλος. Και βέβαια μία διευκρίνιση: την επιλογή του “μέτρα μόνος σου “την έχεις μόνο αν κάνεις συμβόλαιο με την ίδια τη βόλτον και όχι με αντιπροσώπους που έχει γεμίσει ο τόπος!!! όπου μπορείς μέσω της ιστοσελίδας” My volton ” να βλέπεις ανά πάσα στιγμή το ιστορικό των λογαριασμων τις μονάδες ότι θέλεις , μέχρι και γραφικά έχει για να τσεκάρεις τη διαδοχική ποσότητα των κιλοβατώρων που έχεις κάψει και τα νούμερα που έχεις πληρωσει. Αυτή είναι η δική μου εμπειρία χωρίς να αμφισβητώ καμία από τις δικές σας και μόνο για τη δική μου εμπειρία μιλάω

 9. Βολτον με κατακλεψε ημουν νοβσ ενερτζι εκλεισε και με εστειλε βολτον ειμσι κεα σταματυσαν την Εκπτωση τους ειχα ρωτησει 2 φορες αν χρειαζεται αιτηση μου ειπαν αυτοματα γινεται δεν μου εστειλαν ηλεκ λογαριασμους οπως οι αλλοι παρα οταν γυρισα στιβα ταχυδρομικων λογαριασμων χωρις εκτωση κοτ και ψουσκομενοι με κλειστο Σπιτιι

 10. 1222.63 για 49 τετραγωνικά σπίτι 9000 κιλοβατώρες λένε για 1 Μίνα ενώ από την τελευταία μέτρηση μέχρι και σήμερα είναι 458 κιλοβατώρες λόγω που τον περισσότερο χρόνο είμαστε εκτός κατοικίας λόγω δουλειάς

 11. ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. ΖΗΤΗΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗ 2 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΩ. ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΒΑΛΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΑΝΕ. 30/10/23, ΜΟΥ ΧΡΕΩΣΑΝ ΚΙΛΟΒΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ( 8/12/23), ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛ. ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΙ ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.