Για πρωτοφανείς χρεώσεις στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος όσον αφορά τα δημοτικά τέλη κατηγορείται η Volton, μετά από μήνυση που υπέβαλλε ο Δήμος Αθηναίων, λόγω σχετικών καταγγελιών. Όπως αναφέρει το imerisia.gr:

Ο δήμος χαρακτηρίζει «σκανδαλώδη την ενέργεια της συγκεκριμένης εταιρείας», η οποία, όπως αναφέρει, «μέσω των συγκεκριμένων λογαριασμών εμφάνιζε αυξημένα δημοτικά τέλη -τα οποία δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα- ως χρεώσεις του Δήμου Αθηναίων προς τους δημότες του».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Δήμος Αθηναίων «έγινε αποδέκτης δύο καταγγελιών από δημότες του, αναφορικά με υπέρογκες χρεώσεις εις βάρος τους από την εταιρεία Volton (ΚΕΝ Παραγωγή και Εμπορία Ενεργειακών Προϊόντων Ανώνυμος Εταιρεία Volton Group of companies). Η εν λόγω εταιρεία συμπεριέλαβε στους συγκεκριμένους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος (οι οποίοι βρίσκονται στη διάθεση του Δήμου Αθηναίων), χρεώσεις με υπερδιπλάσιο «καπέλο» . Η υπόθεση παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Η Apple στην πιο τολμηρή της κίνηση στην υπόθεση της Ουκρανίας

Cosmote: Αυτά είναι τα νέα πακέτα στο What’s up και στη Cosmokarta

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ένα μήνα πριν ,έβαλα σύνδεση Volton ,στην 32 τετραγωνικών γκαρσονιέρα μου..
  Μετά από ένα μήνα το ποσό το οποίο θα πρέπει να πληρώσω είναι 144ευρω

 2. Μακριά μάγκες…ΔΕΗ και πάλι ΔΕΗ,την πάτησα όπως και οι περισσότεροι και περιμένω πως και πως να περάσει το συμβόλαιο να γυρίσω πίσω και μην πει κανείς καλά να πάθεις σαν τον παραπάνω γιατί κανένας δεν γνωρίζει πριν την πάθει….το πάθημα μάθημα το δέχομαι αλλά το καλά να πάθεις όχι φίλοι μου!!!

 3. 38 με σπίτι τη πάτησα και εγώ με τη Volton με παγιδεψαν και εμένα με ένα συμβόλαιο που υποτίθεται θα πλήρωνα λιγότερα…μετά το συμβόλαιο με μαμισαν κανονικά..μακριά τούς.

 4. 29€. Ο προηγούμενος εκκαθαριστικός
  1401€. Ο τελευταίος εκκαθαριστικός
  Από αυτά 1040€ τα λύτρα αναπροσαρμογής για ένα φοιτητικό διαμερισματάκι.

  Τα συμπεράσματα δικά σας

  Μέχρι τώρα 2 προφάσεις για να μην γίνει διακανονισμός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.