Η Google ανακοινώνει ένα εντελώς νέο Android με την AI να χτυπά στη καρδιά του. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια Google I/O 2024, η Google ανέφερε ότι το Android 15 θα είναι το λειτουργικό της AI.

Λίγο μετά τη διάθεσή του τον περασμένο Φεβρουάριο, το Gemini app στο Android γίνεται ακόμη καλύτερο στο να καταλάβει τι υπάρχει στην οθόνη σου και τι χρησιμοποιείς, ώστε να σε βοηθήσει να επιτελείς διεργασίες πιο γρήγορα. Αρχικά, το Gemini σύντομα θα υπάρχει σαν overlay (πάνω από άλλες εφαρμογές) όταν του ζητάς κάτι. Προηγουμένως άνοιγε σε πλήρη οθόνη.

H Google ανακοίνωσε εργαλεία για ανίχνευση απάτης μέσω κλήσεων σε πραγματικό χρόνο

Ένα άλλο μεγάλο integration είναι η συνεργασία με το Youtube, όπου θα μπορεί να απαντά σε ερωτήσεις για το εν λόγω βίντεο που βλέπεις. Η εταιρεία παράλληλα ανέφερε ότι το Google to Search (δες εδώ πως λειτουργεί) έχει φθάσει σε 1 εκ. συσκευές και ο στόχος είναι τουλάχιστον ο διπλασιασμός.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη νέα έξυπνη λειτουργία αναζήτησης που ανακοινώθηκε και ουσιαστικά είναι η νέα αναζήτηση Google, οι περισσότερες ενέργειες εντός του λειτουργικού θα επιτυγχάνονται ή θα υποβοηθιούνται από την AI. Είναι μια νέα εποχή για το Android, είναι μια νέα εποχή για τους εκατομμύρια χρήστες του Android, είναι μια νέα εποχή για την Google. Η εποχή της AI. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο που ακολουθεί.

H Google ξεκινάει σήμερα τη κυκλοφορία της νέας αναζήτησης Google και αλλάζει όλο το internet

Τέλος ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι το Android θα χρησιμοποιεί το Gemini nano για ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο αν πρόκειται για περιπτώσεις κλήσεων απάτης. Περισσότερα για το νέο Android θα ανακοινωθούν αύριο, την δεύτερη ημέρα του Google I/O 2024.

Δείτε όλα τα νέα του Google I/O 2024 εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.