Όπως όλοι γνωρίζουμε η Cosmote σταματάει την έκπτωση του 1 ευρώ λόγω ηλεκτρονικού λογαριασμού σε μια κίνηση η οποία αποτελούσε θα λέγαμε το ισχυρότερο κίνητρο για τη διατήρησή του.

Αυτή τη στιγμή αν δεν αλλάξεις πρόγραμμα, η έκπτωση θα διατηρηθεί, ενώ με την πρώτη αλλαγή προγράμματος η έκπτωση του 1 ευρώ το μήνα σταματά.

Από την 18/6/2023 λήγει η προσφορά της έκπτωσης του 1€/μήνα στο λογαριασμό (ήτοι 2€ σε διμηνιαίο λογαριασμό) για όλους τους νέους πελάτες σταθερής COSMOTE και για τους υφιστάμενους πελάτες που αλλάζουν πρόγραμμα μετά την ως άνω ημερομηνία.

Η έκπτωση εξακολουθεί να παρέχεται στους πελάτες που την λαμβάνουν ήδη και για όσο διάστημα παραμένουν στο ίδιο πρόγραμμα. Περισσότερες πληροφορίες στο 13888 ή στο Δίκτυο Καταστημάτων COSMOTE

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.