Η Apple δημοσίευσε την τελευταία της έκθεση για την περίοδο των γιορτών και πλέον έχουμε εικόνα για τις πωλήσεις των iPhone 8 και 8 Plus, καθώς και του iPhone X. Η αγαπητή Apple πούλησε 77.3 εκατομμύρια συσκευές, που είναι 1.15% χαμηλότερα σε σχέση με πέρσι.

Το υψηλό κόστος του iPhone X όμως έσωσε την κατάσταση, αφού τα έσοδα ήταν σαφώς ανώτερα σε σχέση με πέρσι, φτάνοντας τα $88.3 δις αντί των περσινών $78.4 δις. Μάλιστα ξεπέρασε και οριακά τις προβλέψεις, που ανέφεραν έσοδα ανάμεσα στα $84 και $87 δις.

Αύξηση στις πωλήσεις είδαν και τα iPad που έφτασαν τα 13.2 εκατομμύρια συσκευές, σε σχέση με τα 13 εκατομμύρια του Q4 2017.

Είναι εντυπωσιακό για το πως το marketing της Apple κατάφερε να κάνει το αγοραστικό κοινό να αγοράσει μια συσκευή τόσο ακριβή όσο το iPhone X. Στον αντίποδα όμως, βλέπουμε πως οι άλλες εταιρίες ακολουθούν, ανεβάζοντας τις τιμές των συσκευών του, πράγμα που δεν συμφέρει εμάς, τους καταναλωτές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.