Η Apple μόλις ανακοίνωσε το WatchOS 11, τη τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση της γνωστής πλατφόρμας για τα smartwatch της κατά του WWDC 2024. Οι Developers θα μπορούν να ξεκινούν να εργάζονται με το λειτουργικό, ενώ η public beta θα φθάσει κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα. Όπως συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια, η τελική public έκδοση θα καταφθάσει μαζί με τα Apple Watches.

Νέες δυνατότητες του watchOS 11

  • Training Load exertion ranking
  • Vitals εφαρμογή
  • Νέες προβλέψεις SmartStack
  • Λειτουργία check-in για φίλους
  • Dynamic Watch Faces

Η Apple φέρνει νέα χαρακτηριστικά βασισμένα στην τεχνητή νοημοσύνη για το WatchOS 11. Αυτά περιλαμβάνουν την αυτόματη επιλογή του watch face από τις φωτογραφίες μας, της ενημερώσεις υγείας και φυσικής κατάστασης, όπως και το training load ή η αυτόνομη εφαρμογή Vitals.

Training Load

Ο νέος ανιχνευτής φόρτου προπόνησης για τα Apple Watches, θα κάνει έναν απολογισμό κριτηρίων όπως ο καρδιακός παλμός, η ανάκληση,  ο ρυθμός μας και θα τα συνδυάζει με χαρακτηριστικά όπως το ύψος και το βάρος μας, ώστε να μπορέσει να μας βαθμολογήσει για την προσπάθειά μας σε μια κλίμακα 10 βαθμών. Με αυτό τον τρόπο θα προσαρμόζουμε την προπόνησή μας σύμφωνα με τις μετρήσεις μας.

watchOS 11

Αυτό έχει σαν στόχο να βοηθήσει τους δρομείς να δουν πότε δεν φτάνουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους ή πότε ξεπερνάνε τα όρια, κάτι που σταματάει την πρόοδό τους.

Vitals

Από την παρακολούθηση ύπνου έως τον καρδιακό ρυθμό, η νέα αυτόνομη εφαρμογή Vitals θα αναφέρει την κατάσταση της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να δημιουργηθεί μια εβδομαδιαία αναφορά και η εφαρμογή Vitals θα κρατήσει βαθμολογία σχετικά με το πόσο τυπικά ήταν τα δεδομένα υγείας και φυσικής κατάστασης σε ένα ιστορικό πλαίσιο και προειδοποιεί για ακραίες τιμές που θα μπορούσαν να είναι αποτέλεσμα ασθένειας ή απλώς μια βραδινή έξοδο.

Apple Intelligence: Όλα τα νέα AI χαρακτηριστικά που έρχονται στα iPhone και τα Mac

Double Tap API

Οι δημιουργοί εφαρμογών θα έχουν πλέον πρόσβαση στο Double Tap API, για να ενσωματώσουν την λειτουργία στις εφαρμογές τους. Αυτό θα φέρει μεγαλύτερη λειτουργικότητα στις εφαρμογές τους, όπως την απάντηση σε μηνύματα, την παύση και αναπαραγωγή τραγουδιών ή την μέτρηση του ύπνου όταν κρατάμε πράγματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.