Η Baba Vanga γνωστή και ως Vangeliya Pandeva Gushterova, ήταν μια τυφλή μάντισσα από την Βουλγαρία, γνωστή για τις εξαιρετικές μαντικές ικανότητες της. Της έχουν αποδώσει ότι μπόρεσε να προβλέψει τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και του πολέμου στην Ουκρανία όπως και το τέλος του κόσμου το 2023.

Κινέζος αστροναύτης αναφέρει πως άκουσε μυστηριώδη χτυπήματα στο σκάφος του στο διάστημα

Η τελευταία πρόβλεψή της που έχει κερδίσει την προσοχή υποδηλώνει ότι η αποκάλυψη θα ξεκινήσει το 2024. Το χρονοδιάγραμμα για το τέλος της ανθρωπότητας σύμφωνα με την Vanga έχει ως εξής:

  • 2025: Μια σύγκρουση στην Ευρώπη θα καταστρέψει τον πληθυσμό της ηπείρου.
  • 2028: Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να εξερευνούν την Αφροδίτη ως πηγή ενέργειας.
  • 2033: Οι πολικοί πάγοι θα λιώσουν, ανεβάζοντας τη στάθμη της θάλασσας σε δραστικά ύψη παγκοσμίως.
  • 2076: Ο κομμουνισμός θα εξαπλωθεί σε χώρες σε όλο τον κόσμο.
  • 2130: Οι άνθρωποι θα έρθουν σε επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς.
  • 2170: Μια ξηρασία θα καταστρέψει μεγάλο μέρος του κόσμου.
  • 3005: Η Γη θα πολεμήσει με έναν πολιτισμό στον Άρη.
  • 3797: Οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τη Γη επειδή έχει γίνει ακατοίκητη.
  • 5079: Ο κόσμος θα καταστραφεί.

Οι οπαδοί της Vanga συνεχίζουν να παρακολουθούν για σημάδια που θα επαληθεύσουν τις προφητείες της. Βέβαια, μην πιστεύετε ποτέ τέτοιες ανοησίες, καθώς δεν έχουν καμία βάση τόσο λογική, όσο και επιστημονική. Δεν υπάρχει τρόπος να προβλέψει κάποιος το μέλλον, πόσο μάλλον όταν δεν έχει στοιχεία και δεδομένα. Αυτά τα άτομα είναι συνήθως απατεώνες που βγάζουν μια περιουσία, αρπάζοντας χρήματα θυμάτων που τα πιστεύουν. Κανείς δε μπορεί να δει το μέλλον, ούτε άτομα σαν την Baba Vanga, ούτε οι αστρονόμοι, ούτε τα άτομα όλων των θρησκειών. Για αυτό και η πλειοψηφία των λεγόμενών τους έχει πάει κάδο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιος σου το είπε βρε άπιστε ότι κάνεις δεν μπορεί να δει το μέλλον μόνο οι άγιοι της ορθοδοξίας μπορούν τι είσαι μάρτυρας του ιεχωβά?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.