• Το Apple iPhone XS και iPhone XS Max και iPhone X έχουν μια εγκοπή στην κορυφή της συσκευής για να δημιουργήσει τον απαραίτητο χώρο για την μπροστινή κάμερα.
  • Ωστόσο, πολλές φωτογραφίες εμπορικής προώθησης χρησιμοποιούν μαύρα background όπου η εγκοπή γίνεται λιγότερο ορατή
  • Ένα άτομο ανέφερε σε μήνυση που υπέβαλλε ότι δεν γνώριζε πως η συσκευή είχε εγκοπή, όταν έκανε την προπαραγγελία της συσκευής εξαιτίας των προωθητικών εικόνων.

Ένα πολύ χαρακτηριστικό στοιχείο του design των νέων iPhone XS και iPhone XS Max είναι αυτό που οι περισσότεροι αποκαλούν εγκοπή. Είναι το σημείο εκείνο στη κορυφή της οθόνης του smartphone που η Apple μπορεί να στεγάσει τις προηγμένες κάμερες που είναι απαραίτητες για το Face ID. Αλλά σε πολλές φωτογραφίες εμπορικής προώθησης που χρησιμοποιεί η Apple, η εγκοπή δεν γίνεται τόσο ορατή, καθώς η Apple δίνει ένα μαύρο background σε πολλές από αυτές τις φωτογραφίες αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα της. Αυτό υποστηρίζει στη μήνυση που υπέβαλλε η γυναίκα σύμφωνα με το Bussiness Insider, με την Apple από την μεριά της να μην σχολιάζει κάτι.

Όταν οι προωθητικές φωτογραφίες είχαν διαρρεύσει τον περασμένο Αύγουστο, πολλοί σχολίασαν ότι το μαύρο background που επιλέγει η Apple, αποτελεσματικά κρύβει την εγκοπή από το να είναι άμεσα εμφανής.

Στη μήνυση αναφέρονται συνοπτικά τα εξής:

  • Η διαφήμιση του iPhone ως all screen είναι λάθος, αφού υπάρχουν bezels αλλά και εγκοπή.
  • Στο iPhone Χ διαφημίζονται 2436 x 1125 pixels που τεχνικά δεν είναι σωστό, καθώς η εγκοπή και οι rounded γωνίες καταλαμβάνουν 120 κάθετα pixels.
  • Η περιοχή που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι εφαρμογές στο iPhone X είναι 2195 x 1125 pixels, κατά 10% λιγότερα από τα διαφημιζόμενα 2436 x 1125 pixels.
  • Η οθόνη διαφημίζεται ως 5.8 ίντσες ενώ στην ουσία είναι 5.6875.

Περισσότερα και στο gsmarena.com

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.