Η Samsung συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων OEM Android όσον αφορά τις έγκαιρες ενημερώσεις υλικολογισμικού σε όλο τον στόλο των συσκευών της και οι χρήστες στην Ευρώπη ενδέχεται σύντομα να λαμβάνουν νέες ενημερώσεις ακόμη πιο γρήγορα.

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Galaxy Club, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα αναπτύξει υλικολογισμικό με ενοποιημένη ταξινόμηση Country Specific Code (CSC) για όλα τα επερχόμενα τηλέφωνα της στην Ευρώπη.

Το αναγνωριστικό EUX υπάρχει ήδη στην έκδοση 4G των Galaxy A52, Galaxy Z Fold 3, και Z Flip 3, και αυτό θα συμβεί στα περισσότερα νέα τηλέφωνα που πρόκειται να κάνουν ντεμπούτο αργότερα φέτος.

Στο μέλλον, η Samsung θα μπορεί να προωθήσει νέες ενημερώσεις σε όλες τις συσκευές EUX στην Ευρώπη ταυτόχρονα, κάτι που θα ήταν μια ευπρόσδεκτη κίνηση, καθώς μέχρι τώρα οι χρήστες σε ορισμένες χώρες έπρεπε να περιμένουν περισσότερο προτού είναι έτοιμη η ενημέρωση στην περιοχή τους.

Σύμφωνα με το Galaxy Club, τα Galaxy S22, A53, A33, και A13 θα κυκλοφορήσουν όλα με το ενοποιημένο αναγνωριστικό EUX. Μένει να δούμε αν οι συσκευές με επωνυμία παρόχου θα επωφεληθούν επίσης από τη νέα προσέγγιση λογισμικού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.