Όπως όλοι γνωρίζουμε, όταν κατεβάζεις ένα app από το Play Store, εγκαθιστάς ένα αρχείο APK στο Android smartphone σου, ωστόσο δεν μπορείς να κατεβάσεις το εν λόγω αρχείο apk απευθείας. Υπάρχουν όμως ορισμένοι τρόποι για να κατεβάσεις αρχεία APKs από το Google Play και σε αυτό το σύντομο άρθρο θα εξηγήσουμε τη διαδικασία.

Το howtogeek αναφέρει συγκεκριμένα, ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα web tool για να κατεβάσεις τα εν λόγω APKs. Αρχικά, θα πρέπει να έχουμε το URL προς μια εφαρμογή ή ένα παιχνίδι του Google Play Store, του οποίου θέλουμε να αποκτήσουμε το apk.  Για το λόγο αυτό μεταβαίνουμε στη desktop έκδοση του Google Play Store σε έναν browser και αναζητούμε την εφαρμογή που μας ενδιαφέρει.

Στη συνέχεια πηγαίνουμε στο apkcombo.com/downloader/ σε έναν web browser. Επικολλούμε το URL και επιλέγουμε από το drop down menu τύπο συσκευής, ενώ μπορείς να επιλέξεις και αρχιτεκτονική όπως και έκδοση του Android, αν και δεν είναι απαραίτητο. Αν το apk δεν δουλέψει σε μια συσκευή σου θα πρέπει να βρεις ποια έκδοση είναι διαθέσιμη. Αφού κάνεις τις επιλογές πιέζουμε το Generate download link.

2oς τρόπος

Ένας δεύτερος τρόπος είναι να εξάγεις τα APK files από τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που έχεις ήδη εγκαταστήσει στο smartphone σου μέσω του Play Store. Με αυτόν τον τρόπο, αποκτάς το apk αλλά πρέπει πρώτα να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις την εφαρμογή στη συσκευή σου. Μια δωρεάν εφαρμογή για extract των apks είναι το App APK Extractor & Analyzer

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.