Έφτασε επιτέλους το Google Play Music για την χώρα μας. Πριν λίγο πηγαίνοντας να κάνουμε update σε μια από τις εφαρμογές μας, το Google Play μας ζήτησε να κάνουμε αποδοχή των όρων. Αφού κάναμε, μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε. Προστέθηκε στις επιλογές και η μουσική.

google-play-music

Πλέον θα μπορούμε να αγοράσουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια ή album από τις Android συσκευές μας.

Οι τιμές των Album και των τραγουδιών είναι ότι έχουμε συνηθίσει, δηλαδή κάπως τσιμπημένες, κοστολογώντας περίπου €1 ανά κομμάτι. Θα μου πείτε πως δεν είναι πολλά, αναλογιστείτε όμως πως κάθε album περιέχει περίπου 10-12 τραγούδια, που σημαίνει πως φτάνουμε την τιμή του CD αν το αγοράζαμε κανονικά. Η διαφορά είναι πως αγοράζοντας το CD παίρνουμε κάτι με φυσική υπόσταση, artwork, στίχους και πολύ ανώτερη ποιότητα ήχου.

Όπως και να έχει η κίνηση μόνο θετική είναι και δείχνει πως η Google υπολογίζει την χώρα μας!

Εσείς θα αγοράζατε τραγούδια από Google Play Music, iTunes ή άλλα καταστήματα αυτού του είδους;

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. to mono pou axizei gia emas (tous ligous 😛 )pou exoume chromecast einai to all access, alla 8 euro to mina einai… :/ Prosopika elpizo syntoma to POLY anotero spotify na apoktisei chromecast symvatotita

  2. Α μπράβο συσκεύες και το Google Now να φέρουν, μουσική και ταινίες κατεβάζω και από torrent σιγά μην πληρώνω στην google 1 ευρώ το κομμάτι. Στην τελική αν το θέλω τόσο, το αγοράζω κανονικά και μου μένει και το cd, αφού ίδια τιμή θα μου βγει..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.