Η Google συνεχίζει να ανοίγει υπηρεσίες του Google Play για διάφορες χώρες, και στην χώρα μας περιμένουμε να δούμε Google Play Movies. Η σειρά μας δεν έχει έρθει αλλά η υπηρεσία άνοιξε από σήμερα για Βέλγιο, Φιλιππίνες, Ελβετία και Ουγκάντα!

Google Play Movies

Οι χώρες που έχουν Google Play Movies έφτασαν στις 69 και ακόμα τίποτα για την Ελλάδα. Πρόσφατα ήρθε το Google Play Music, ενώ καιρό τώρα έχουμε το Google Play News.

Ας ελπίσουμε πως θα μπορούμε σύντομα να νοικιάσουμε και να αγοράσουμε και εμείς ταινίες στις συσκευές μας! Άλλωστε, εν μέσω κρίσης, παρεούλα και ταινιούλα είναι ότι πρέπει!

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Που φτάσαμε…να παίρνει πρώτη η Ουγκάντα google play movies!Και φυσικά το θέμα δεν είναι το google play movies αλλά το πόσο ξεγραμμένους μας έχουν γενικότερα και όχι μόνο από άποψη τεχνολογίας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.