Η Google πρόκειται να κυκλοφορήσει τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro στις 4 Οκτωβρίου, δηλαδή σε λίγες μόνο εβδομάδες. Αλλά πριν συμβεί αυτό το λανσάρισμα, φαίνεται ότι διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του Google Pixel 8a.

Ο γνωστός tipster / leaker Abhishek Yadav κοινοποίησε μερικές εικόνες από μία συσκευή που ισχυρίζεται ότι είναι το Pixel 8a. Δεδομένου του ιστορικού του κολοσσού της αναζήτησης, η εταιρεία πιθανότατα δεν θα παρουσιάσει το Pixel 8a πριν το 2024, κοντά στο Google I/O, το οποίο πιθανώς θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο. Οπότε, αν η πηγή έχεις σωστά στοιχεία, τότε μιλάμε για την πιο πρώιμη διαρροή hands-on εικόνων ενός από τα κινητά της Google. Όμως, δεδομένου του πόσο πρώιμη είναι η διαρροή, ίσως πρέπει να είμαστε σχετικά επιφυλακτικοί με τις συγκεκριμένες εικόνες.

Συνολικά, υπάρχουν τέσσερις εικόνες που δείχνουν την πρόσοψη, το πίσω μέρος και τις πλευρές του Google Pixel 8a. Πρώτα απ’ όλα, ίσως παρατηρήσετε ότι η συσκευή έχει πιο στρογγυλεμένο σχεδιασμό από τον προκάτοχό της, με πιο καμπύλες άκρες. Έχει επίσης μπλε απόχρωση παρόμοια με αυτή που έχουμε δει σε leaks του Pixel 8 Pro.

Στο πίσω μέρος, η μπάρα της κάμερας έχει μια pill-shaped εγκοπή, όπως και το Pixel 7a. Στο module υπάρχουν δύο κάμερες. Η οθόνη έχει αρκετά μεγάλα bezels, κάτι που οφείλεται πιθανώς στους συμβιβασμούς που κάνει η εταιρεία στα τηλέφωνα της σειράς A για να κρατά την τιμή σε καλά επίπεδα. Οι πλευρές της συσκευής φαίνεται να είναι μεταλλικές με ματ φινίρισμα, όπως και η μπάρα της κάμερας. Επίσης, στις εικόνες φαίνονται τα φυσικά κουμπιά ρύθμισης της έντασης του ήχου και απενεργοποίησης της συσκευής.

Σύμφωνα με τη διαρροή, το Google Pixel 8a θα έχει το νέο chip Tensor G3 και η κωδική ονομασία του είναι “Akita”, η οποία ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στο roadmap των Pixel για το 2023 – 2024. Προς το παρόν, τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το Pixel 8a, ενώ περιμένουμε τα πρώτα ουσιαστικά leak να κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2024.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.